Lakin kanssa rallytokotreeneissä pitkästä aikaa. Viime kerran (toissaviikkoinen siis) jätin väliin kun Lakilla oli juoksut pahimmillaan ja se ei ole koskaan pitänyt housuja, enkä tiedä missä sen aivotkaan olisivat olleet.

Nyt tehtiin melko perus-voittajaluokan rata. Lakilla oli nyt ihan eri ilme kuin ennen juoksuja, ja itse asiassa jos tuo olisi ollut kisarata, olisi se varmaan ollut jopa hyväksytty suoritus. Omia virheitä toki tuli mm. tuplasaksalaisessa hätäilin eikä koira ehtinyt mukaan (tää kun on meille niiiin helppo!) ja peruutus meni ekalla yrittämällä ihan pieleen. Treenattiinkin sitten peruutusta erikseen ja Oona neuvoi pitämään kättä Lakin pään ulkopuolella ja välillä käyttämään seinää apuna. Näillä opeilla tuo alkoikin sujua aika hyvin! Puolenvaihdot takana ja jalan alta meni ihan kohtuullisesti mutta niihinkin tarvitaan rutiinia jotta ei tule pysähtymistä liikkeen aikana.

Käytösruudussa oltiin vasemmalla maaten, ja yllättäen Laki pomppasi istumaan pari kertaa (ihan alussa)!. Sitä täytyy muistaa harjoitella,s ehän alkaa tarjoamaan perusasentoa kun kerran vieressä ollaan. Muissa positioissa tämä ei ole ollenkaan vaikeaa.