Haukkuvaarassa taasen Tiinan ja Karon kanssa, tänään tokon merkeissä:

Lakille alkuun häiriöseuraamista. Tiina ja Karo oli kyllä tosi hyvät häiritsijät, kerran Laki jopa istui kesken seuruun kun Tiina komensi! Ja pää pyöri hetkittäin ihan luvattoman paljon mutta myös onnistumisia tuli ja hyviä pätkiä. Onneksi. 

Sitten otin hyppynoutoa taas viskellen kapulaa minne sattuu. Yllättäen Lakilla oli kiire palauttaa ja sen myötä se yritti tulla hypystä ohi muutamia kertoja. No hyvä tietysti kun sillä on ollut se hiddas palautusvauhti ongelmana, mutta toisaalta treenin tarkoitus oli vahvistaa hyppyä?

Luoksetulon stoppi tehtiin niin että Karo oli piilossa seinäkkeen takana ja nakkasi sieltä nakit kun olin pysäyttänyt Lakin. Ja hienostihan se pysähtyi.

Muru teki myös häiriöseuraamista. Muru kesti paljon paremmin ihmisten juttelun ja äänet kuin Laki, mutta Murulle oli ongelmana lentävä esine, se ihan lähti pois seuruuasemastaan. Onneksi se oli mulla hihnassa. Vikalla kerralla se enää vilkaisi lentävää esinettä.

Noutokapulan pitoa sivulla. Koitin kovasti vaan pidentää aikaa mitä kapula pysyy suussa ja samalla myös keventää omaa otetta. Edistyi kyllä mutta vielä en ihan kokonaan voi päästää kapulasta irti.

Sitten tehtiin vielä "ryhmä"paikkamakuut,  (2 koiraa kerrallaan). Muru oli tolpassa kiinni ja pysyi kerrassaan hienosti. Ainoo vaan että se aloitus oli vähän hankalaa, eli vähän painetta on nyt tässä paikalla olossa eikä koira haluaisi aloittaa sitä (mm. ei tule sivulle, ei mene maahan). Mutta eiköhän ne saada kuntoon kun itse paikallaolo on nyt jo hyvällä mallilla. Tänään ei siis tarvinnut korjata kertaakaan, ja aika oli 2min10sek, lisäksi toinen koira (Kake) oli vieressä ja Karo kävi sitä välipalkkailemassa. Laki oli Pongon kanssa paikkamakuussa ja minä menin piiloon varastokoppiin. N. 2min nekin olivat eikä Lakilla ollut mitään ongelmia.