Ei auta murehtiminen, töitä on tehtävä jos jotain mielii saavuttaa. Kaikki minut tuntevathan toki tiesivätkin etten kovin kauaa jaksa surra mutta sallittakoon se nyt minullekin joskus :) Erityiskiitos kaikille niille jotka ovat treeniseuraa ja -apua tarjonneet! Ja tietty onhan mulla ihan parhaat treenikaverit Karo ja Tiina :)

Tiinan ja Karon kanssa treenattiin Haukkiksessa: Tulppa rallya ja Laki tokoa. Tulppa treenasi nyt enimmäkseen sitä juoksemista, siis seuruuta juosten. Käännökset vasemmalle on tietysti vielä vaikeampia juosten kun ne on muutenkin vaikeita, mutta lelu kädessä saatiin jo aika innokasta menoa. Videolla siis aluksi namin  kanssa tai ilman mitään käödessä (ei juuri eroa oli nami tai ei) ja lopussa lelu. Huima ero.

Laki treenasi ensin pitkähtkön seuruupätkän ilman välipalkkaa. Vire oli hyvä, paikka vähän elävä. Kokonaisuutena minusta ihan hyvä, askeleissa oli nyt aika nopea. Sitten  tahkottiin kaukoja. Ensin kokeiltiin niin että namit oli molemmilla puolilla: ei tullut mitään, Laki ei voinut keskittyä ollenkaan. Sitten palasin takaisin läheltä polvillaan ohjaamiseen. Paras lopputulos saatiin kun käytin ääntä hyvin synkästi ja vähän painostavasti ja samalla Tiina naksautti onnistuneista vaihdoista. Törppöä kiertämällä tehtiin luoksetulon stoppeja, kyllä se oli hyvin kuulolla (jäi seisomaan tai meni maahan yhtä kertaa lukuunottamatta aina oikein) mutta se fyysisesti reagoi niin hitaasti. Lisäksi tää törpönkiertotreeni on vähän huono kun Laki alkaa ennakoimaan paitsi pysähdyksiä mutta lisäksi se ei enää mene sinne törpölle asti. Video

Tehtiin myös paikkamakuuta ryhmässä, siinä Lakilla ei mitään ongelmia, mutta sitten jätin sen vielä yksikseen makaamaan kun toiset treenasi. Ja sieltäpäs rouva sitten nousi pari kertaa! No, asiallisesti palautus ja lopuksi ihan megamakee palkka. Hyvä treeni.

10155464_10152333122899806_6104614344075