Viimeinkin sain Tulpan vietyä hierojalle. Se on ollut tosi tosi jäykkä ja sen on ollut jopa vaikea mennä jyrkkää alamäkeä, lisäksi se on ollut haluton lähtemään lenkille tai ylipäätään ulos toisten kanssa leikkimään.

Raija ensin katsoi sen liikkumista ja totesi myös että onpas Tulppa jäykkä, lisäksi hyvin toispuoleinen. Sitten lihaksiston kimppuun. Hän keskittyi enimmäkseen lanneosan ja alaselän sekä takareisien hieromiseen ja rentouttamiseen. Tulppa kuunteli ja mietti kovasti mitä tapahtuu, pari kertaa se nousi ylös ja välillä se halusi purra minua kädestä. Lopulta se kuitenkaan ei olisi halunnut nousta enää ollenkaan.

Hieronta auttoi heti, silminnähden. Selkä alkoi taas liikkua ja askel keveni. Enpä olisi uskonut että vaikutus olisi näin dramaattinen! Parin viikon päästä tehdään uusi käsittely.

Raija hieroi myös Lakia mutta Laki on hyvin jännittynyt jo moisesta tilanteesta. Siitäkin löytyi kuitenkin toispuoleisuutta: se oikea rintalihas on jäykkä ja samaten kaulan oikea puoli. Tämä johtunee seuraamisasennosta. Olisiko sillä yhteyttä myös viimevuotiseen ontumiseen jolle ei oikein  syytä koskaan löytynyt?