Toisenkin päivän sain mukavasti kulumaan hallilla, tosin tällä kertaa kävin välillä lenkillä eri koirien kokoonpanoilla ja vähän töissäkin. Mutta monenlaista treeniä:

Lyyti treenasi ensin pujottelua ja puomin kontaktia. Molempia niin että ensin tehtiin pientä hyppykuviota alle jotta vauhti on hyvä. Hienosti meni nämä kuviot ja myös pujottelut, muutaman kerran Lyde meinasi lintsata ja karata ennen viimeistä keppiväliä mutta kun muistan muistuttaa, se pujottelee kyllä loppuun saakka. Toisella kierroksella tehtiin sitten Tiinan neuvomana viikkoradasta pätkä jossa niistoa ja sylkkäriä. Sylkkäri on mulle edelleen sika vaikea, niisto taas Lyytille. Sain kuitenkin nämä pätkät onnistumaankin ja hyvällä vauhdilla.

Tulppakin aksasi pitkästä aikaa. Se teki samat kuviot kuin siskonsa - ja lähestulkoon ilman virheitä! Sillä oli myös hyppykorkeudet 50cm, ja ei mitään ongelmia hyppyjen kanssa. Onhan sillä nyt runsaamman lenkkeilyn myötä parempi lihaskunto. Tulpalla on ollut ongelmia myös keinun kanssa - nyt ei todellakaan ollut ja se teki ensin melkein-lentokeinun ja silti meni suorastaan väkisin keinulle uudelleen. Noinkohan viitsisin ilmoittaa sen muutamiin kisoihin...?

Lettu pääsi myös halliin. Ensin näytin karolle miten ollaan Letun kanssa treenattu seuruun aloituksia, eli ensimmäistä askelta naksun kanssa. Sitten demonstroin pk-tottiksen eteenmenon. Olin kyllä itsekin vähän ihmeissäni kun Lettu teki tämän ihan kuin oltaisiin treenattu sitä jatkuvasti?! Sitten päästettiin Letun viuhake vähän leuhottamaan agilityesteille, se niin tykkää :)

Murulle tehtiin häiriöseuruuta. kentällä oli kaikenlaista tavaraa ja Tiina vielä vähän häiriköi. Huomattiin sellainen asia että mun ei auta kauheasti kiellellä Murua, mutta ennemminkin poimia jokaikinen onnistuminen ja kehua niistä. Naksun kanssa pääsin poimimaan hyviä hetkiä ja Muru paransikin sitten keskittymistään.

Laki teki vähän rallipätkää, ei mitään vaikeaa tällä kertaa kun kisat on lauantaina mutta lopuksi takapään jumppaa oikealle kuitenkin.