JATtilassa, tuomarina Pertti Siimes. Ensin aksarata sitten hyppis. Olin ilmottautunut kolmannellekin radalle mutta jätin sen väliin kun olisi tullut melkoinen kiire töihin sitten. Ja tuskimpa se olisi sen kummemmin mennyt, päinvastoin ehkä...

Ekalla radalla Laki meni oikeastaan ihan kivasti. Muutaman kerran se bongasi väärän esteen ja jouduin huutelemaan sitä pois, mutta se tuli ja jatkoi oikeaa rataa hyvällä draivilla. Pujottelulle saimme kiletovirheen kun ohjasin kepeille persjätöllä liian tiukasti jolloin Laki aloitti kakkosvälistä, näin juuri meille kävi myös niissä treeneissä missä tätä ohjausta kokeilin, en nyt tietenkään vaan sitä muistanut. Tuon kieltovirheen korjauksessa meni tietenkin aikaa kuten myös noissa oikeiden linjojen kadottamisissa, siihen nähden saamamme reilut 8 sekkaa yliaikaa olisi ollut helposti kirittävissä umpeen ilman virheitä. Lohduttaako tämä minua? Noooo... Kontaktien suoritus oli vähän kiikun kaakun, kyllä, luulen että Laki pysähtyi mutta lähti myös aika rivakkaan liikkeelle mutta minä sitä varmaan eleilläni hoputin.

Hyppikselle lähdin tarkalla ohajuksella ja alku menikin hienosti, myös se keppien aloitus joka oli käytännössä ihan samanlainen kuin edellisellä radalla, kepitkin taisi olla tarkalleen samassa paikassa! Keppien jälkeen kuitenkin lähdin rynnistämään tarkoituksena "roiskaista" Laki renkaalle, mutta rynnistykseni ilmeisesti suuntautui liikaa kohti sitä rengasta ja Laki meni renkaan taakse ja hyppäsi sen väärään suuntaan. Yritin tästä jatkaa mutta en saanut koiraan enää minkäänlaista otetta vaan se juoksenteli Lakimaisesti sinne tänne, siispä oli viisainta tulla pois koko radalta.

Tämän radanyritelmän jälkeen en antanut Lakille palkkaa ja Laki protestoi jämähtämällä hallin pihaan seisomaan suurena kysymysmerkkinä. No en varsinaisesti ollut vihainenkaan mutta harmitus oli tietenkin suuri. Autolla annoin sitten sapuskaa.