Otin Murun mukaan kun Asko lähti käymään tennisharkoissa. Jätettiin Asko pelaamaan ja mentiin käymään agilityhallilla, ekaa kertaa! Pidin Murua sylissä koska sehän ei "virallisesti" vielä saisi käydä siellä, se on saanut vasta yhden rokotuksen. Lisäksi, Muru ei ole se rohkein pentu ja halusin ettei se säikähdä vahingossakaan yhtään mitään.

Ensin Murtsia vähän jännitti, mutta kun se näki koirien menevän rataa, se kiinnostui silminnähden. Sitten se jo alkoi kiihkeänä haukkua! Tämä selvä, kiinnostus lajiin on ilmeistä :)

Kävimme vielä kävelemässä Killerin alueella ja heittelin tennishallin pihassa Murulle palloa. Innoissaan se juoksi pallon perässä mutta sen verran jännitti, ettei se ottanut lumista palloa suuhunsa. Hurjia tappoloikkia se kyllä teki pallon kimppuun. Trixie ja Exce tulivat myös tutustumaan pentuun. Alkujännityksen jälkeen olisi Muru saattanut jo leikkiäkin Trixin kanssa vaikka onkin vielä paljon pienempi.

Käytiin vielä katsomassa Askon tennisharkkoja. Muru seurasi kiinnostuneena lentäviä palloja eikä ollut kuulevinaakaan lyönneistä aiheutuvia läjähdyksiä, hienoa!