kaikki-normal.jpg

Noukanniemessä, aurinkoisena ja kuumana kesäpäivänä järjestimme ensimmäisen Acting-miitin. Paikalle tuli 18:sta kasvatistani 12 joka on mielestäni tosi hyvä osallistumisprosentti! Lisäksi mukana olivat Lakin isä Seamus ja tietenkin Lettu-mummo. Letun ja Seamuksen rakkaus ei enää oikein kukoistanut mutta kyllä ne siivosti yhdessä poseerasivat kameralle.

Aamupäivästä treenailimme agilitya. Yleisesti koirat olivat vauhdikkaita ja osallehan tämä oli ensimmäinen kerta esteillä. Tulppis ja Laki toki ovat kilpailleet ja Pongo on käytännössä kisavalmis, lisäksi Utu ja Taimi tekivät varsin siistiä radan pätkää. Murun kanssahan on myös hallilla tehty lyhyttä hyppy-putkirataa mutta täällä se ei kerta kaikkiaan onnistunut. Iitu, Pitko, Väinö, Nitro ja Kake opettelivat yhden hypyn yli palkalle irtoamista ja putkea.

Välillä syötiin ja uitiin, sitten pidettiin "muotinäytös": Jannica oli painanut meille hienoja paitoja ja huppareita kennelin logolla! Sitten katsottiin tottisjuttuja. Selvästi kuuma ilma ja pitkä päivä vei veronsa ihmisten keskittymiskyvyltä joten mitään ihan supertreenejä ei tehty. Yhteispaikkamakuussa oli kuitenkin melkoisen monta koiraa. Ville esitti hienoa seuraamistaan ja muitakin alo-luokan liikkeitä, se on kyllä ihan koevalmis! Jannica näytti meille mallia palkasta luopumiseen sekä noudon opettamiseen naksuttelemalla. 

Oli kyllä todella ihana päivä, KIITOS kaikille mukanaolijoille, ja toivottavasti seuraavilla kerroilla pääsisivät mukaan myös ne jotka eivät tänään päässeet! Tietenkään kaikki eivät koskaan saa soviteltua aikataulujaan niin että kaikki pääsisivät, se on selvä. Mutta oli erityisen ihanaa nähdä iloisia ja hyväkuntoisia kasvatteja innokkaiden omistajiensa kanssa!