Voi hyvä sylvi.. ylämäksi alamäki etureki takareki vai miten asian nyt ilmaisis. menin poikkeuksellisesti tällä viikolla Julian valkkaan jo maanantaina. Rata vaikutti sujuvalta eikä liian tiukkavääntöiseltä ollenkaan, niinpä laitoimme Murulle rimat 50 senttiin.

Jo lähdössä oli ongelmia (taas), ensin Muru meinasi lähteä ihan toiseen suuntaan, sitten se ei meinannut lähteä liikkeelle kutsusta. Sitten se pudotti kolmannella hypyllä riman ja otti tästä itseensä kovasti. Rataa mentiin kyllä eteenpäin mutta hyvihyvin varovasti, ja tämän vuoksi oma rytmittäminen oli erittäin vaikeaa. Ne muutamat hypyt mihin tultiin tiukassa kulmassa ja mihin piti tehdä niisto tms tiukka ohjaus, olivat sitten vaikeita, laitettiinkin niistä sitten rimaa alemmas. Mutta myös suoralla missä pääsin vedättämään, Muru alkoi hidastella, mun täytyi sitten juosta sen kanssa yhdessä. Kepit menivät hitaasti ja toisella kerralla se teki niillä myös virheen kun yritin sokkaria ennen keppien loppua (n. puolivälissä). Tätä ei tokikaan olla harjoiteltu joten en yhtään ihmettele mutta ei nyt olisi tarvinnut tulla ongelmia. Hyppy kohti seinää oli myös ihan täysi mahdottomuus. 

Harmittaa ihan tosi paljon nyt, koska viime viikon treeneissä sillä oli hyvä fiilis ja tuntui siltä että nämä himmailu ongelmat alkaa olla voitettu, niin nyt taas. Jos jotain hyvää, niin kontaktit meni hienosti, samaten rengas.