Käväistiin pienellä Kymenlaakso - Saimaa - lomasella. Laki jai karon hoitoon ja Muru meni Tiinan luokse mutta Lettu ja Tulppa pääsivät hotellilomalle mukaan.

Eka yö oltiin Kouvolassa ja saatiin Cumuluksesta ihan taivaallisen iso huone. Perjantai-iltana kuitenkin kadulta kuului jos jonkinlaista ääntä ja katusoittajakin istahti juuri meidän ikkunamme alle. Tulppa oli hyvin levoton ja kun se taaplasi parketilla lähes tauotta, ajattelin että se haluaa mahdollisesti ulos. Kävin sen kanssa sitten puolisen tuntia kävelemässä kahden ja kolmen välillä yöllä... eikä sillä mikään hätä ollut, se vaan halusi katselemaan mitä ulkona tapahtuu. Ja niin Tulppamaiseen tapaansa se heilutti häntää kaikille ja uteliaana pysähtyi katsomaan mitä maailmalla tapahtuu. Nämä erikoisen näköiset betonipossut - ei vaan betonikilpikonnat kiinnostivat Tulppista kovasti:

2014-10-04%2002.58.26-normal.jpg

Seuraavana päivänä ajeltiin Karhulaan ja muiden hommien lomassa käytiin parit geokätköt loggaamassa. Lettu ja Tulppa ovat mukavat geokätkökaverit kun ne eivät salamana katoa minnekään maailman ääriin kuten Muru saattaisi tehdä. Tulpalla kuitenkin tulee helposti turhauma jos ei liikuta tarpeeksi eteenpäin ja se alkaa kiskoa hihnoja käsistä... no näistä selvittiin ja illaksi ajettiin Imatralle.

Rantasipi Valtionhotellissa saatiin upea penthouse ja täälläkin oli tilaa molemmille koirille ruhtinaallisesti. Kokolattiamatolla ei kuulunut tassujen tepsutus joten Tulpan yöllinen tepastelu ei tällä kertaa pitänyt minua hereillä. Ei se nimittäin osannut nukkua täälläkään... Aamulla käytiin pariinkin otteeseen kävelyllä Imatran kosken ympäristössä. On siellä upeat maisemat vaikka koskessa ei virta kuohunnutkaan tällä kertaa. Myös itse hotelli - linna - oli tosi hieno.

2014-10-05%2014.29.44-normal.jpg2014-10-05%2013.44.58-normal.jpg2014-10-05%2010.52.53-normal.jpg

Illaksi sitten kotiin ja samalla haettiin Muru ja Laki hoidosta. Kiitos Karolle, Laurille ja Tiinalle sekä Lahjalle tyttöjen viihdyttämisestä :)