Tehtiin pikaisesti hyppytekniikkatreeni Tulpalla ja Murulla. Murulla vaikeuksia mennä suoraan kun haluaa"flänkätä" palkalle vaikka siellä oli vain ruokaa. Jatkossa laitettava palkka reilusti kauemmas.

Muru pääsi myös aksaamaan. Tehtiin eilistä valkkarataa. Hyppykorkeudet 55. Mursa kyllä tuli osasta hypyistä ohi, mutta myös hyppäsi monta. En puuttunut ohitukdiin vaan annoin sen jatkaa, jospa se auttaisi hidasteluongelmiin kun itetaan kaikenlainen paine pois. Puomilla vähän aristeli ja kontaktit eivät ihan täsmälliset mutta pysähtyi kyllä.

Laki teki rallytokojuttuja, vähän sitä sun tätä. Tekniset jutut ok mutta vieruussa tänään edisti ihan sikana. Lopuksi käytösruutu seisten edessä, nyt pysyi koko kolme minsaa jaloillaan. Ihan alussa pehmeästi hihnalla korjasin painoa eteenpäin, samaten ihan lopussa, ei siis ehtinyt edes tassua siirtää. Tää hihnakorjsus näyttää sopivan paremmin kuin käsiohjaus, käsi saa ne kierrokset nousemaan.

Muru teki vielä lopuksi ruutua pitkällä matkalla. Ekalla lähetyksellä ei löytänyt, tokalla jäi liian eteen (lattiassa tarra), kolmas kerta hieno. Maahanmenot vähän takapainoisesti, meinasi siis istua, itse asiassa ekalla kerralla taisi ehtiäkin istahtaa, mutta eipä ryöminyt ainakaan.