Innostuin viemään Tulpan mätsäriin kun Murulla oli juoksut ja Laki ontuu. Ja kyllähän Tulppu tykkää kun se pääsee mukaan. Mätsäri oli Killerin kilpatallin maneesissa ja siellä oli aivan järkyttävä määrä koiria.

Tulppis käyttäytyi aivan käsittämättömän hyvin. Se ei kummastellut hevosia tarhoissa, se ei haukkunut eikä riekkunut, (no vähän piti yrittää painia kun Pongo-veli tuli houkuttelemaan) ja ennenkaikkea kehässä se seisoi kuin tatti ja juoksi hienosti ympyrää. Tuomarin tullessa kopeloimaan Tulppis tuskin liikahti, paitsi päätä kun koskettiin, sitähän Tulppis inhoaa. Kun pidin kunnolla kiinni se kuitenkin antoi katsoa hampaat ja silittää päästä. Voi olisipa ilo esittää tuollaista koiraa ihan oikeissakin näyttelyissä!

Tulppis sai sinisen nauhan, tuomari tykkäsi että vastustajamme oli "tasapainoisempi", no ihan varmasti näin oli, nimenomaan tasapaino-ongelmiahan Tulpalla on ja paikallaan seistessä sen huomaa kun Tulppu horjahtaa heti jos sitä vähän tönäisee. Liikkeessä se näyttää paljon paremmalta mutta eihän sillä mikään pitkä askel ole.

Sinisten kehässä meitä ei ihan heti kätelty pihalle mutta en alun alkaenkaan uskonut että pääsisimme palkinnoille, sen verran paljon siellä oli tosi upeita koiria. Kokemus oli kuitenkin sen verta mukava että varmasti menemme toistekkin!