Sitten kun olis aikaa ja/tai intoa on joku muu syy ettei voi treenata. Nyt se syy on sikamainen pakkanen. Jos vielä hallilla voisikin pikaisen treenin vetää, ei autoa viitsi kiusata "turhilla " ajoilla. Tänään sitten kävin kyllä kouluttamassa mutta kun samaan ajokertaan piti järkkäillä polttoöljyn haku, en uskaltanut ottaa koiria samaan kyytiin.

Kotona sisällä treenaamisesta mulla ei tule mitään. Ensin pitäisi lokeroida kaikki muut koirat jos yhden kanssa jotain tekisi (kun pakkasen takia niitä ei voi pitkiksi ajoiksi uloskaan laittaa), sitten häiritsee ahtaat tilat ja liukkaat lattiat. Sitten on itsellä hiki/kuuma/kylmä... jooei. Mä tahdon jonnekin missä on ns. normaali ilmasto.

Mutta yhdestä asiasta olen hyvin hyvin ylpeä. olen leikittänyt Murua ja Iitaa päivittäin ja se alkaa myös näkyä meidän yhteisissä leikkitaidoissa :) Murun tulevaisuuden palkka tulee varmaankin olemaan pallo, se verran innokkaasti se tuo sitä heitettäväksi jo nyt. Kyllä se leikkii myös patukalla tai rätillä, mutta vertaan sitä tietenkin Iitaan joka ei niin mielellään kanna palloa eikä juokse sen perässä, vaan mielummin kyttää ja ottaa sen sitten Murulta pois. Iitasta tulee varmaan näissä leikkiasioissakin äitinsä tapainen, tosikko.