Kisan jälkeen seuraavana päivänä kävin Murun kanssa hallilla ja laitoin niitä korkeita hyppyjä sille. En pakottanut vaan annoin sen itse tarjota. Ihan selvästi se hämmentyi kun hypyistä näki ali, mutta sitten kun oltiin vähän leikitty se ikäänkuin vahingossa hyppäsi ylikin, ja tästä sitten pidettiin bileet! Sen jälkeen se hyppi jo ihan innoissaan joskin vähän pellehyppymnäisesti, mutta koska en halunnut "ajaa" sitä esteille ei oikein saatu vauhtiakaan. Mutta ainakin yksi "lukko" tuli avattua.

Keskiviikon treeneissä Muru sitten suorastaan loisti. Hyppykorkeudet olivat sille 45 - 50 eli 10-15 senttiä enemmän kuin mitä yleensä olemme ratatreeneissä pitäneet, ja kas, Muruhan meni jopa kovempaa radalla kuin niillä pikkuhypyillä on mennyt! Ja nähdäkseni myös hyppyjen kaaret olivat ihan oikeanlaiset, mitään paikallahyppyjä ei tullut! Lisäksi rata oli profiililtaan sellainen että lähes kaikki hypyt hypättiin hyvin viistosti jolloin ohitse olisi ollut todella helppo tulla, vaan ei tuo tullut. Kylläpä olin tyytyväinen!

Torstaina käytiin vielä kertaamassa rengasta ja keppejä, laitoin pujotteluun taas muutaman ohjurin jotta pystyin vedättämään paremmin. Mukavasti meni :)

Lakin kanssa tein pienen pätkän tuota keskiviikon treeniä, siinä tosiaan korostui irtoaminen ja tiukat hyppylinjat. Laki hanskasi homman hienosti, niinkuin pitääkin. Tuon tyyppinen rata sopii sille, ei mitään tiukkoja käännöksiä vaan loivaa, lähes suoraa, se on erittäin taitava hyppäämään lähes nollakulmasta. Lisäksi mä olen viimeinkin oppinut ohjaamaan sitä niin ettei sen tarvitse arpoa kummalle puolelle estettä mennään.

Tulppakin pääsi vähän irrottelemaan, sekin kun olisi tarkoitus ilmoittaa Laukaan kisoihin. Ja voi että se tykkäsi! Mun piti oikein raahata se ulos hallista...!