Aikaisen kevään myötä aloitettiin hakukausikin aikaisin. Saviolla oli ihan kuiva metsä ja siellä treenattiin. 

Lakin edellisistä treeneistä on melkein 2 vuotta ja sinä kesänä se kävi hakuilemassa vain kerran...2011 sentään vähän enemmän treenattiin. No, eipä mitään, tason tarkistusta vaan ja maalimies valmiiksi piiloon. Toiselle puolen sitten tyhjä, sitten taas valmis (tuli ekalle mukana "tuomarina" ja siirtyi sieltä) ja lopuksi peräänjuoksu.

Laki oli kyllä heti kartalla ja liikkui alueella hyvin. Muutaman kerran se meinasi lähteä keskilinjan suuntaisesti ja vaihtaa itse puolta mutta sain sen takaisin ilman kauheita rääkymisiä. Tyhjä pisto oli tosi hyvä, taatusti olisi ukko löytynyt jos siellä olisi sellainen ollut. Ilmaisut (2 pitkää ja 1 lyhyt) oli muuten hyvät mutta Lakin ääni meinasi vähän piiputtaa? Palkkana lihapaloja kupeista, nam nam!

Tulppikselle tehtiin 2 viuhkaa. Ekalle se pääsi karkaamaan minulta kun hihna ja panta menivät jotenkin väännätyksiin ja pannan lukko aukesi. No tämä sattui juuri sillä hetkellä kun maalimies painui piiloon joten ei hätää. Toisella viuhkalla Tulppa paineli tuulen alapuolelta maalimiehestä ohi ja kauas kauas... mutta ei suostunut tulemaan takaisinkaan. Kun se tuli vähän lähemmäs autoin sitä siirtymällä itse lähemmäs maalimiestä. Tulppis oli sitten iloisen yllättynyt kun löysi maalimeihen. 

Lähdettiin jo kävelemään autolle mutta sitten tajusin että Tulppa ei ollut mukana. Siellä se juoksi alueella ja etsi ukkoja! Menin ottamaan sen hihnaan ja mun tosiaankin täytyi hinata se pois! Tyyppi vissiin tykkäsi :)