Ihan kamalaa. Sää oli ihan kamala ja koirat ei toimineet ollenkaan. Voi kurjuuksien kurjuus...

Killerillä siis. Jätettiin yhteistuumin paikkamkuut väliin kun kenttä oli aivan loskainen.Otin ensin Lakin, sille liikkeinä ruutu, luoksetulo, seuruu ja istuminen.

Ruutu ei meinannut löytyä ollenkaan. Sitten se löytyi mutta Laki ei mennyt sinne. Otin lopulta koiran haltuun ja aloitin koko liikkeen alusta, vähän taputtelin rintaan ennen kun tulin lähetyspaikalle. Nythän se sitten meni, määrätietoisesti ja suoraan ja jopa pysähtyi sinne. Maahanmeno oli vaikeaa ja siellä pysyminen vielä vaikeampaa mutta laitetaan se kelin piikkiin.

Luoksetulo olikin sitten mainio! Otin molemmat pysähdykset seisomaan, ja se tosiaan pysähtyi. Ekassa valui ehkä metrin mutta siis pysähtyi :)

Seuruu. Joo, liukasta ja märkää... ei olelnkaan napakkaa seuruuta, täyskjäännökset yliväljiä ja vähän plääh muutenkin. No ehkä tuosta olis kokeessa saanut 6. Liikkeestä istuminen olis mennyt nollille, tehtiin tätä sitten niin että tein voimakkaan apuaskeleen.

Murun kanssa liikkeinä oli seuruu, seisominen, luoksetulo ja nouto. Ihan ensiksi sillä oli suunnattomia vaikeuksia istua. Tämä leimasi koko meidän suoritusta. Lisäksi se vilkuili kaikkea mahdollista ja meinasipa napata myös merkin kentästä.. eli häiriötä täytyy treenata ja paljon. Seisominen alkoi hyvin mutta sittenhän tuo alkoi hiippailla perään. Luoksetulon stoppi ei onnistunut koskapa juuri kun annoin käsimerkin, Muru vilkuili jonnekin muualle. Noudossa se varasti kerran ja varasti toisenkin, sylki kapulaa ja kaikennäköistä pientä.

Voi meitä.