Muru kokeili vähän uusia juttuja ajatuksena saada keskittymistä paranemaan:

  • Kiertohyppy kuviolla merkin kiertoa. Hypyt häiritsivät kovasti lähetyssuuntaan vaikka aloitin kiertotreenin hyppyjen tasalta. Aina kun yritin siirtyä taaemmas Muru vähintään vilkuili hyppyjä mutta usein myös hyppäsi - tai kiersi hypyn ja hyppäsi. Olihan toki tiedossa että tämä tulee olemolemaan vaikea liike sille.
  • Ohjattu nouto. Kokeiluluontoisesti ajattelin hyödyntää koiran ennakointitaipumusta, eli alkukuviot tehtyäni lähettäessäni koiraa noutamaan, lähdin itsekin siirtymään haluttua kapulaa kohti. Tämä tuntuisi toimivan :) toki kapulat olivat vielä lähellä.
  • Tunnari. Ekalla yrittämällä oman vieressä oli nakki, muilla kerroilla vain kapula hajustettu. Hössöttäessä tuli pari väärää mutta kaksi viimeistä toistoa onnistui hyvin.
  • Lopuksi vielä ihan perusnouto.

Lakin kanssa ajattelin nyt niin että keskityn yhteen - kahteen liikkeeseen per treeni jos en sitten tee rataa. Vois lla että treenaaminen olisi johdonmukaisempaa näin. Tänään aiheena puolen vaihto jalan alta molempiin suuntiin, tälle liikkeelle ei ole tehty mitään sen jälkeen kun se opeteltiin. Nyt peilin edessä kahden kyltin välissä ja aktiivisesti käsiapua vähentäen. Ohhoh, kylläpä parani!