Kukkumäen kentällä tihkusateessa ja kylmässä tokokoe, tuomarina Mauri Pehkonen. Voittajaluokan paikkamakuussa yksi koira nousi, mutta Laki pysyi -> 10.

Seuraamiskaavio oli meille suosiollinen: paljon täyskäännöksiä ja vähän 90-asteen käännöksiä. Muutenkin laki tuntui olevan hyvin kuulolla. Niinpä saimme seuruusta 8,5, ihan ansaitusti mielestäni.

Liikkeestä istuminen ok, mutta Lakin tapaan se asetteli pehvaansa tovin, siksi "vain" 9.

Luoksetulon pysähdykset ei onnistuneet. On se vaan nyt myönnettävä että Laki ei vaan osaa. Samaten ruutu, jonne Laki kyllä meni, mutta ei jäänyt... eli näistä molemmista nollat.

Hyppynouto ja metallinouto meni ihan ok, niistä 8 ja 7 (hyppynoudossa Laki vähän pureskeli kapulaa ja metallin se pudotti kerran mutta nosti omatoimisesti).

Tunnarissa Laki toi hyvin vakuuttavasti väärän. Plääh!

Kaukojen en odottanutkaan onnistuvan. Kuitenkin Laki jätti tekemättä vain yhden maasta istumaan nousun, eikä se ihan ryntäillyt eteenpäin mitä sillä on ollut tapana tehdä. Eli ollaan kyllä edistytty! Nollillehan tämä meni sen koiranmitan etenemisen takia mutta en nyt ihan epätoivoinen enää ole.

Kokonaisvaikutuksesta saatiin 7, mikä on ihan ok siihen nähden että liikkeitä meni pieleen niin monta. Kuitenkin itse tykkäsin että Laki piti hyvän asenteen yllä ihan loppuun asti :)

Videolla saa kuulla Tiinan ja Karon kommentteja, kannattaa muistaa että tytöt eivät ole monestikaan olleet seuraamassa tokokoetta. Ihanan positiivisia, kiitos siitä!  :)