JATtilassa taas tokottamassa, tänään RN:n kanssa. 

Lakille eilisen kertausta: seuruupätkä, nyt kun olin huolellinen meni vasemmalle käännöksetkin ihan hyvin, vähän kuitenkin seuruupaikka vielä elää. Sitten luoksetulon jäämistä ja liikkurin käskytystä, palasin palkkaamaan kun pysyi tänään hienosti! Sitten luoksetulo siihen yhteen stoppiin asti, ja RN palkkasi juoksemalla sivusta taakse palkkaamaan. Hyvä (sopiva) vauhti ja ihan ok stoppi. Lopuksi vielä noudossa samat kujeet: kapulan heittoa ja käskytystä. Nyt ei varastanut kertaakaan joskin nytkähteli muutaman kerran. pari kertaa annoin noutaa, toi laukalla mutta eka luovutus oli hätäinen.

Muru treenasi sitten samaan aikaan kuin Tuike. Voi että oli vaikeeta! Mutta siitä se sitten lähti sujumaan, tosi tarkkana vaan pitää itseni olla etten päsätä sitä hetkeksikään haahuilemaan koska takaisin kontrolliin palautus on vaikeaa. Maahanmenoja, nyt putosi pyllykin jo maahan aika pian. Seuruuta, alun säntäilyjen jälkeen teki ihan kelvollista seuruuta, myös niitä pysädys-perusasentoja. Lopuksi uusi juttu, kosketusalusta jonka Muru hoksasi tosi nopeasti. 

Tulpan kanssa tein ensin lelulla seuruuta, sitten myös namilla. Tällä kertaa molemmat palkat toimi ihan hyvin ja Tulppis keskittyi hienosti vaikka viereisellä kentällä aksattiin. Otin vain kolme pätkää, kerrankin osasin olla ahnehtimatta liikaa :) Sitten liikkeestä istumista, hitaassa kävelyssä onnistui jo ihan "oikeasti". Luoksetulon eteenistumista, tässä Tulppis on kyllä ihana kun se oikein porautuu katseellaan mun silmiin, ei yhtään vilkuile makupalakäsiä. Lopuksi tein vielä paikkamakuun reilut 2 minsaa, itse aika lähellä ja välipalkkaillen. Kerran ponnahti pystyyn, palkkasin varmaan huolimattomasti. 

Laki ei näyttänyt tänään ontuvan, mutta sitten kun kävin Lakin ja Murun kanssa kävelemässä, vaikka Laki oli hihnassa, se onnistui liukastumaan sivulle kipeällä etujalallaan ja ontui sitten taas sen jälkeen. Voi kunpa se osaisi kertoa mistä se on kipeä :(