Varkaudessa, tuomarina Asko "Ben Linus" Jokinen. Ykkösten radat olivat ykkösradoiksi aikamoisia tehtäviä eikä agiradalla tullut yhtäkään nollaa, hyppikselläkin vain yksi, näin siis kaikki kokoluokat yhteensä. Meidän Murun ongelmat eivät kuitenkaan olleet radoissa vaan hyppäämisessä. Rimat olivat 60-senttiset ja se vaan oli Murulle liikaa. Sillä on vielä niin vähän kokemusta korkeammista hypyistä radoilla että kaiken häiriön ja jännityksen keskellä se vaan ei kyennyt hyppäämään. No, kyllähän se muutamia hyppyjä alkuradasta hyppäsi mutta sitten mielummin tuli ohi. Kontaktit meni kyllä mielellään sekä putket.

Myös Pongolla oli vaikeuksia radoilla, Tiina ei ohjannut ollenkaan niin hyvin kuin viime aikoina on tehnyt ja Pongolle alkaa tulla "omaa imua" esteille joten sinänsä hyvä asia koitui nyt turmioksi.

Maxeilla jatkoi sama tuomari ja edelleen  nollat olivat tiukassa: toisella agiradalla ei yhtään ja toisella vain yksi nolla. Hyppärillä sentään kaksi! Lakin kanssa menin kaksi agirataa. Me(kään) ei ylletty lähellekään treeneissä osaamaamme tasoa mutta joistain onnistuneista ohjauskuvioista olin kyllä iloinen. 

Ekalla radalla ohjasin ihan törkeän huonosti. En kertonut koiralle suuntaa ja Laki valui kurveissa ja typerällä, turhalla takaaleikkauksella A-esteelle sain sen myös kieltämään. Hylky tuli kun Laki imeytyi putkeen paikassa jossa en olisi uskonut niin käyvän (pujottelun jälkeen) mutta kävi siinä samassa kohdassa muillekin niin.  Video.

Toinen rata meni ohjauksellisesti sujuvammin mutta Laki vastaavasti liikkui vähän nihkeämmin. Onnistuimme kuitenkin pitäytymään keppien aloitusvirheessä (=väärältä puolelta sisään) ja reilun sekuntin yliajassa, tällä tuloksella sijoituimme kolmansiksi! Tästä siis vähän lohtua lupaavasti alkaneelle hyllykön rakentamiselle. Video.