Kake oli ensimmäinen Top Ten - pennuista joka kävi luonnetestissä. Kake onkin järkevän oloinen koira eikä tämä varsinaisesti huolettanut minua, Karo taisi jännittää kyllä :D Kakessa näkyi kyllä samoja piirteitä kuin Lakissa, esim. pimeässä huoneessa se oli juossut ympyrää ja muutenkin testin aikana se veti hihnassa, ei siksi että olisi halunnut pois vaan muuten purkaakseen painettaan. Näinhän Lakikin tekee, liikkeellä rauhoittaa itseään.

Kake leikki aluksi ihan ok mutta lopetti sitten. Se on hieman pidättyväinen ja vieraan ihmisen kanssa touhuilu ei ole sille "se juttu" vaikka treeneissä sitä pystyy mainiosti lelulla leikittämäänkin, ihan palkaksi asti.

Kelkkaan Kake reagoi hyvin voimakkaasti ja haukkui sitä. Kovasta säikähdyksestä huolimatta se haastoi kelkkaa ja aika vähäisillä avuilla meni sitten katsomaan mikä se on. Haalaria ja tynnyriä se myös pelästyi ihan kunnolla ja teki laajat väistöliikkeet mutta Karon mukana meni sitten heti takaisinkin. Laukauksia se ei pelännyt.

Kaken video ja rivi tänään:

Toimintakyky -1 pieni
Terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +1 pieni
Taisteluhalu +2 kohtuullinen
Hermorakenne +1 hieman rauhaton
Temperamentti +1 erittäin vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +2a luoksepäästäväinen, aavistuksen pidättyväinen
Laukauspelottomuus ++ laukauskokematon

Itse Kaken tuntevana olisin laittanut sen temperamentin matalammaksi, ehkä vilkas tai jopa vain kohtuullisen vilkas. Lisäksi olisin laittanut pehmeämmäksi sen ja pehmeyden piikkiin nuo voimakkaat väistöliikkeet. Mutta nimenomaisesti tänä päivänä se kyllä vaikutti vilkkaammalta ja tuo voimakas ohjaajaan tukeutumiskyky peittää pehmeyttä, ehkä se ei olekaan niin pehmeä kuin ajattelin? Taistelua tosiaan rajoittaa tuo pidättyvyys. Hermot eivät ole rautaa mutta kuitenkin plussan puolella. Mukava koirahan se on :)