Lakin kanssa oltiin Varkaudessa kaksistaan, kolmosluokan kisat tuomaroi Minna Väyrynen. radat olivat perinteisiä, ei mitään kikkailuja ja kohtuullinen ihanneaika. Ainoa miinus oli että rimat olivat koko ajan 65 :( Lakillahan ei varsinaisesti ongelmaa ole hyppykorkeuksien kanssa mutta minusta on ikävä rasittaa koiraa ns. turhaan. No, näköjään monella muulla rimat lentelivät joten jospa tällä jokin tarkoitus sitten onkin, en tiedä...

Ekalla radalla (hyppis) Laki ei keskittynyt ollenkaan. Etenkin radan kauimmaisessa päässä se huiteli katsellen yleisöä ja meni sitten laajassa kaarteessa paristakin hypystä ohi ja hylkääntyi siinä sitten. Tämän jälkeen otin sen paljon tiukempaan ohjaukseen -  tämä syö kyllä vauhtia mutta toisaalta sitä hallintaakin tarvitaan. Video.

Toka rata meni sitten vähän hitaammin kun jouduin kovasti käskyttämään. Lisäksi tuli yksi kielto, jälleen päällejuoksutilanteessa. Nämä tuntuu olevan meille edelleen vaikeita vaikka treeneissä ne sujuvatkin kohtuullisen hyvin. Yliaikaakin napsahti jotain 6 sekkaa mutta en tätä ihmettele sillä jopa pujottelu meni hitaasti. Video

Kolmas rata olikin sitten varsin sujuva. Tosi iso harmitus että tätä ei saatu videolle, sillä tästäkin meille tuli yliaikaa, mitä en olisi uskonut sillä rata meni tosiaan niin sujuvasti. No nollahan tämä ei olisi ollut kuitenkaan sillä viimeinen rima tipahti - Laki tuli sille hyvin vinosti ja ilmeisesti pituudelta kaartaen aika lujaa eikä saanut askelta sovitettua. Mitä sivusilmällä näin, arvelen että se osui siivekkeeseen, ei rimaan.

No, tulipahan kokeiltua tämä kolmen radan kisapäivä ja Lakihan vaan paransi loppua kohden, eli varmaan jatkossakin ilmoitan sen kolmelle radalle jos niitä on tarjolla. Nyt pidetään kuitenkin taukoa agilitysta.