Lakin kanssa - vielä kerran - agilityn piirinmestaruuskisoissa. Me ei oltu treenattu kuin ihan jotain pientä, keppejä tms, mutta olenhan treenannut Lyytin kanssa Julian opissa ja sen myötä ohjaajana kehittynyt valtavasti. laki taas vanhana koirana osaa omat tehtävänsä kun se vaan tuodaan esteille oikein. 

Niin, kyllä meillä kaikki mahdollisuudet nolliin ja sijoituksiin oli. Ekalta radalta tulikin varma nolla, ja kun toisella radalla virheitä tuli niille jotka ekalta oli saaneet nollan, riitti meille yliaikanolla takaamaan hopeamitalin! Ja lähellä oli ettei olisi ollut tuplanolla sillä tuo yliaika tuli pienestä ohjausvirheestä jonka johdosta Laki lähti hakeutumaan väärälle esteelle - mistä tällä kertaa sain sen kuitenkin kääntymään ajoissa pois.

Tosi paljon harmittaa ettei noita ratoja tullut videolle, mutta kaikki kaverit tosiaan olivat joko kisaamassa tai töissä. Näitä kyllä varmaan muistelen pitkään, sillä Lakin on nyt aika jäädä agilitysta eläkkeelle. Käymme vielä rotumestikset samoilla hyvillä tavoitteilla mutta sitten ei enää yhtään kisaa.

11999035_10153599752249082_2057613875726