Voih, kirjoitin juuri pitkästi ja hartaasti syksyn puuhistamme mutta yhdellä väärällä näpäyksellä kadotin kaiken :( Sen siitä saa kun yrittää saattaa blogia ajan tasalle! No tässäpä sitten vähän lyhyemmin:

Muru ja Laki kävivät riekkumassa tokokokeessa. Tässä videot: Laki ja Muru . Muru siis keskeytti ja Laki ei muuten vaan saanut tulosta. Koirilla oli hauskaa. Nyt olen koittanut keskittyä treeneissä tositosi olennaiseen, eli häiriöihin ja vireen hallintaan sekä kuuliaisuuteen. Hope it helps.

Muru on aloittanut aksauransa ja nyt näyttää vahvasti siltä että kisaamaan päästään ensi kesänä. Tyttö oppii tosi nopeasti ja on suorastaan yli innokas tässä(kin) lajissa.

Lettu on hyvässä kunnossa ja pihasta karkailun myötä aloitettu sisällä asustelu ja säännölliset lenkit ovat auttaneet myös sen virtsankarkailuongelmaan. Se onkin ilmoitettu Murun kanssa Lahden ryhmikseen :)

Tulppis on täyttänyt oman paikkansa kotikoirana ja lenkkikaverina. Onhan se välillä päässyt sekä aksailemaan että tottistelemaan mutta nyt täysin vailla tavoitteita.

Olemme muuttaneet treenaamaan Haukkuvaaraan joka on meiltä huomattavasti lähempänä kuin JATtila. Halli on lämmin ja pohja joustava ja pitävä. Kokeilin jo Lakinkin kanssa aksailua siellä, pari treeniä se menikin hienosti mutta sitten taas alkoi ontua - tosin eri jalkaa kuin viime keväänä. Tämä meni kuitenkin onneksi heti ohi. Katsotaan jatkossa vieläkö uskalletaan kokeilla, ainakin Laki oli hyvin innoissaan päästessään pitkästä aikaa radalle!

Lupaan pyhästi päivittää blogia uuden ja nopean tietsikkani kanssa säännöllisemmin. Olkoon se uudenvuodenlupaukseni, ainakin yksi niistä.