Lakin kaukoja on nyt työstetty siten sun täten. Ja hienoista edistymistäkin ollaan saatu aikaiseksi. Nakit molemmilla puolilla koiraa saivat aikaan lähes totaalisen liikkumattomuuden, mutta sitten ilmeni maahanjuurtumista. Toisena päivänä kokeilimme raipalla kosketusta liikkuvaan takajalkaan (huom, ei mitään räpsimistä vaan kevyt kosketus varpaisiin) ja se sai aikaan kyllä takajalan huomiointia mutta hieman myös väistämistä. Ehkä kokeilen yhdistää nämä kaksi asiaa?

Lakin ruutu alkaa olla tosi varma, on tehty lähetyksiä häirittynä, kaukaa, läheltä, vinosta, epämääräisestä suunnasta jne. Ainoastaan silloin jos teen lähetyksen perätysten kahdesta eri suunnasta, Laki sekoaa oikean paikan hahmottamisessa. Mutta en pitäisi tätä ongelmana koska ekalla kerralla se menee lähes aina lähelle takanauhaa, ja jos se jääkin väärään kohtaan, sitä pystyy nykyisin siirtelemään. 

Luoksetulon stopit ovat nyt myös paremmat kuin koskaan. Haukkuvaarassa on käytetty hyväksi yläkertaan vieviä rappusia ja heitetty sieltä takapalkka. Aivan huikee idis!

Kaukoja vielä hierotaan ja tunnari pitäisi pakertaa takaisin kasaan, sitten kokeisiin.

Murulla on ne alokasluokan liikkeet hienosti hallinnassa. Pikkuisen se on alkanut taas haastaa minua alussa, täytyy muistaa tehdä ekat liikkeet treenatessa hihnassa ettei koira pääse riekkumaan. Kun se alkaa tehdä töitä se kyllä keskittyy täpöllä.

Paikkamakuussa ollaan oltu nyt ilman varmistuksia 3 minuuttia. Muutamalla kerralla se on noussut ja ajattelinkin nyt tehdä taas sille kuurin että on varmistushihna ja sitten vähän häiritään koiraa. Ihan luottavaisin mielin lähden kuitenkin valmennusringin pääsykokeeseen ja... me ollaan ilmottauduttu kokeeseen! Ei kai se ota jollei annakaan ;)