Muru pääsi esiintymään KS Villakoirien mätsäriin Agoran parkkihallin katolla. Aurinko paistoi ja kun kävin Murtsin kanssa juoksemassa harjoittelukiepin totesin että hiki tulee. Eikä vähiten siksi että Muru juoksenteli sinne tänne ja olin vaarassa kamppautua useaan otteeseen.

Heinäsen Taru oli tuomarina ja kopelointi sujui hyvin kun otin Murun tukevaan otteeseen. Se seisoikin enimmäkseen ihan nätisti, seisomista ollaan vähän harjoiteltu (lue: kerran porukalla ja kerran yksin). Mutta juokseminen oli yhtä hyppypomppuloikkaa. Niinpä otin ihan tyytyväisenä sinisen nauhan vastaan.

Sinisten kehässä Muru juoksi vähän paremmin, eikä koko ajan kääntynyt eteeni. Seisotuksessa ei vaan meinannut maltti riittää ja vähän väliä piti asentoa korjata. Tuomari kätteli meidät viimeisten joukossa ulos.

Pitko-sisko oli tässä sinisten porukassa neljäs, ja Iita esiintyi nimensä mukaisesti (Top Model) tosi upeasti ja sijoittui punaisten kakkoseksi! Toivottavasti sitten myös virallisissa näyttelyissä sijoituksia satelee molemmille :)

Mätsärin lopuksi mentiin ritilärappusia alas. Muru oli sitä mieltä että ilmassa ei voi kävellä ja löi maihin. Nostin sitä pariin otteeseen eteenpäin ja puolivälin tietämiltä se sitten uskalsi itse tulla. Iitu tuli reippaana koko matkan ihan omin tassuin!