Tämä rinkipäivä oli itseohjautuva mutta olipas silti kiva treenata samanrotuisten kesken!

Ekaksi tehtiin Jämsänkoken isolla kentällä tottiksia ja esineitä. Camolla oli käynnistysvaikeuksia, kun sen sai "liikkeelle" se teki ihan tasoistaan seuruuta mutta miten saisin sen heti mukaan? Hallillahan se jo onnistuu, pitäisi sitten vissiin käydä monilla eri kentillä ja erilaisissa häiriöissä tekemässä pelkkiä alkusytyttelyjä?

Seuruun lisäksi tehtiin nouto ja luoksetulo, molemmat vauhdista palkka ja molemmat menikin tyylikkäästi. 

Esineruutua tehtiin avustajan kanssa yhdellä omalla lelulla. Ensin Camo focusoi vain avustajaan mutta haki kuitenkin sitten esineenkin,  kaksi samanlaista toistoa tehtiin , jospa se siitä sit alkaisi. Voisin kyllä treenailla tätä nyt yksin kun Camolla on jo idea mitä tässä haetaan.

Sitten siirryttiin hakumehtään. Camolle nyt suunnittelin ensimmäistä kertaa valmiin maalimiehen koska tuuli oli varsin suotuisa. Kävi kuitenkin niin että kun me tultiin alueelle, tuuli loppui (ja jatkui sitten taas hetken päästä). No, Camo näytti olevan menossa oikealle puolelle keskilinjaa joten pistin etsimään... ja sinnehän se meni, maalimiehelle! Myötätuulipuoli oli peitteisempi niin otettiin sinne ääniapu. Ensin Camo ei edennyt tarpeeksi syvälle mutta juostuaan pienen ympyrän korjasi sitse suuntansa ja löysi.

Kolmas pisto perinteinen "etenevä" haamu, tämä oli ihan naps ja kops, neljäs sitten taas ääniavulla ja sehän meni nyt myös ihan nappiin. Olipas kiva ja onnistunut treeni!

Huomenna jatketaan sitten tottisten parissa Hannan silmien alla.