Hallilla Tiinan, Annen ja Karon kanssa. Otettiin ensin kimppapaikkamakuun johon laitoin Lakin, Laki sai makailla vielä vaikka tytöt hakivat omat koiransa pois ja palkkailivat ne. Vähän Laki ihmetteli mutta ei ollut aikomustakaan nousta.

Sitten mentiin aksakentälle kertaamaan viikkotreeniä. Lakin kanssa otin ensin pienen omasuunnitteleman pätkän johon tuli se pujottelun aikainen sokkari, Laki ei ollut tästä moksiskaan. Mutta sitten poispäinkäännös A:lta putkeen oli sille muka vaikea. Tietenkin kun menin sen lähelle kontaktilla, se luuli saavansa palkkaa ja siksi olisi kääntynyt vain minua kohti ja siitä sitten takaisin A:lle. Kun pidin oman suuntani selkeämmin kohti uutta suuntaa enkä katsonut koiraa, tämä alkoi onnistua. 

Tein myös sen pätkän viikkotreenistä mikä oli Murulle vaikea (loinjaus - niisto - välistäveto - pakkovalssijaakotus jne) mutta Lakillehan tämä ei ollut vaikeaa ollenkaan.

Muru kertasi keppejä, laitoin pari ohjuria siihen kohtaan missä aioin tehdä sokkarin, ja nythän tämä meni kuin vettä vaan. Myös pujotteluvauhti oli hyvä. Sitten teimme puolen hallin mittaisen suoran (hyppy, pussi, hyppy, hyppy rengas hyppy) jossa rimat matalalla mutta rengas toki maksi. Tämä meni ihan vauhdikkaasti vaikka oltiin siellä puolella hallia missä viimeksi kolahti jaloille.

Illalla istuttiin lepakkoja bongaamassa pihalla ja naapuri aloitti massiivisen sorsien joukkotuhoamisen. Itse meinasin pas*ahalvauksen saada, mutta ilokseni koirat eivät olleet moksiskaan. Lettu oli ainoa joka oli vähän sen näköinen että se ei pidä tilanteesta, muut eivät näyttäneet kuulevan koko paukuttelua.