Haukkuvaarassa yksikseen. Ensin Tulpan kanssa rallijuttuja. Tulppis oli ihan innoissaan ja siksikin esitti vallan mainiosti liikkeitä. Tehtiin perus seuruuta joka oli oikein nättiä eikä siis edes poikittanut, tässä sitten pujotteluja ja ympyröitä hypyn siivekkeiden ympäri. Pysähdyksiä joissa istahtamisia ja pari kertaa istuvan koiran kiertäminen, pari kertaa makaavan koiran kiertäminen. Nämä onnistui kaikki, yleensähän Tulpalla on jossain kohti ollut tapana nousta ylös. Sitten vielä eteenistumista: sivulta eteenvauhdissa ja perusasennosta eteen, edessä peruutusta (=tiivistämistä) ja edestä oikean kautta sivulle. Eteentuloissa tein nyt joka kerta apuaskeleen että tulee kerralla suoraan. Sivuille tulot oikean kautta oli tosi hyviä, ihan tokoonkin kelpaavia.

Lopuksi vielä annoin Tulpan pujotella agilitykepit kun ne kentällä olivat: hihnassa etupalkalla. Meni lujaa :) Sitten leikittiin aika kauan, annoin leikin jälkeen Tulpan pitää lelua niin kauan kun se halusi, samalla silittelin sitä ja rauhoittelin. Tulppis tykkää silittelystä ihan tosi plajon mutta tässä se selvästi epäili että yritän varastaa sen lelun.

Muru teki tokoa, ylihuomennahan meillä on se nuorten koirien ringin pääsykoe. Ensin paikkamakuu 2min 20 sekkaa, oikein hienosti oli. lopussa palkkasin sen ensin maahan, sitten tein uuden lähestymisen ja käskytin istumaan, täpäkästi nousi.

Seuruu oli taas innokasta ja pidempään seurattaessa alkoi vähän edistää, en nyt(kään) siihen puuttunut koska en halua pilata sen hyvää virettä tässä. Muutama liikkeestä maahanmeno ja sitten luoksetuloa. Ensin palkka istumaan jäämisestä ja siellä pysymisestä, sitten suora luoksetulo. Olin oikein tyytyväinen. Lopuksi tehtiin vähän hyppyä 60-senttisellä niin, että heitin nakin Murun perästä sille etupalkaksi. Ihan joka kerta se ei nakkia huomannut, silloin heitin uuden kun se pysähtyi seisomaan. Hypyt oli ilmavia ja se lähti hyvin pelkällä käskyllä.

Treenin jälkeen käytiin reilun tunnin kaupunginosakävelyllä, molemmat käyttäytyivät sievästi joskin Muru alkoi vetää aika lailla kun lähestyttiin Aholaidan kenttää. Myös Tulppis oli innoissaan kun tultiin kentälle, mutta ei me enää treenaamaan jääty vaan käveltiin vain siitä läpi.

reitti-normal.jpg