KK99:n kisoissa ja about 30 astetta lämmintä - kuten näissä kisoissa vissiin aina. Iltapäivällä muutamasti vähän jyrähtelikin mutta ei kuitenkaan alkanut ukkostaa.

Muru oli ilmoitettu. Sehän on mennyt viime aikoina treeneissä radanpätkiä vallan mainiosti, ja siihen nähden että me treenataan hurjan paljon vaikeampia kuvioita kuin ykkösluokissa yleensä on, uskoin sen tulosmahdollisuuksiin mikäli pujottelu onnistuisi. Se on pujotellut jo kokonaan ilman ohjureitakin mutta sitten kisaa edeltävällä viikolla pakka jotenkin levisi ja palasin sen kanssa ohjureille keppien alussa ja lopussa.

No, ei tarvinnut miettiä keppiasioita. Ei me päästy kunnolla edes radalle. Tämä olisi pitänyt arvata. Muru oli sen verran täpinöissään että kirmaili villinä ja vapaana ympäri kenttää ja ihan eri suuntaan kuin mä ajattelin. Ekalla radalla sain sen lopulta hyppäämään ekan esteen, menemään puomin ja sitten about sadannella yrityksellä myös renkaasta selvittiin. Ja nämä esteet olivat siis aloitussuoralla. Toisella radalla pari ympyrän juoksemista riitti minulle, hyppyytin ekan hypyn ja poistuin radalta.

Radat oli kyllä mukavan sujuvat ykkösluokan radat, tuomarina näissä Hilpi Yli_jaskari. Ehkä em joskus myöshemmin... Pongo sai ekalta radalta nollan ja sijoittuikin sillä kolmanneksi!

Lakin radoilla tuomaroi Salme Mujunen. Eka rata oli varsin simppeliä perusmenoa eikäö meillä siinä mitään ongelmaa ollutkaan. Tosin kun meillä on ollut ongelmaa ratojen aloitusten kanssa, otin tämän alun nyt niin varman päälle että se meni vähän kököksi. Sitten kesken keinun Laki kuitenkin bongasi Salmen kentällä ja päätti käydä morjestamassa! Tästä huolimatta ei yliaikaa tullut mutta harmittavasti yksi rimanpudotus kuitenkin. Video.

Toisella radalla sattui sitten sellainen kömmähdys että Laki tuli renkaan sivusta enkä ehtinyt korjata sitä ennenkuin se oli jo seuraavalla hypyllä. Yritin tästä vielä jatkaa mutta eihän siitä mitään tullut kun ohjaus katkesi niin totaalisesti. Tällä radalla olisi ollut mukavia haasteita kun oli tosi ahdasta ja sitten taas pitkää suoraa. Täytyy rakentaa vastaava pätkä joskus.