Sain Lakille paikan tokokokeeseen, mutta vain voittajaluokkaan. No, otetaan treenin kannalta ja kerätään niistä liikkeistä mahdollisimman hyvät pisteet jotka on varmempia. Täytyy kuitenkin nyt ahkerasti treenata. Niinpä suunnistin aamupäivällä JATtilaan.

Ruutu aluksi, ilman mitään alustoja tai valmispalkkoja: Ekalla lähetyksellä Laki ajautui ruudun sivuun haistelemaan jotain roskaa, mutta korjautui siitä ihan itse ruutuun. Muilla n. 4 toistolla meni suoraan ruutuun. Tein  vaihtelevasti palkaten vapautuksella kun seisoi tai meni maahan ja kerran tein myös loppukävelyn ottaen namin valmiiksi vasempaan käteen. Nämä meni kaikki hyvin, Laki ei enää vastustele maahan-käskyä tuolla etäälläkään ja se oli joka kerta ruudun sisällä.

Metallinouto oli sitten jotain ihan kamalaa. Laki ei suostunut ottamaan kapulaa maasta ei sitten millään. Jos annan sen sille suuhun se kyllä kantaa ja luovuttaa ilman ongelmia. Huomenna pitää kokeilla eri kapulalla vielä, tuo mitä olen nyt käyttänyt on vähän lenksu ja laipat pyörii ja heiluu. Mulla pitäisi olla jossain myös hitsattu kapula, oliskohan sillä merkitystä?

Luoksetuloa takapalkalla, kerran myös kokonainen liike. Eka pysähdys venähti toisto toistolta mutta annoin silti mennä takapalkalle jos olin niin suunnitellut. Josko se tajuaisi ettei edemmäs tulo kannata? Maahanmenopysähdykseen tartti kaksi käskyä. 

Lopuksi kaukot. Ihan levällään :( Asennot tulee kyllä oikein mutta liikkuu seisomisen yhteydessä ihan liikaa. Töitä kovasti tarttetaan vielä.

Muru - ilopillerin kanssa sitten. Ensin ruutua kosketusalustalla, ensin alkaessani pidentämään matkaa Muru lakkasi menemästä ruutuun asti ja tarjosi pysähtymistä puoliväliin. Lyhensin sitten taas matkaa ja pidensin uudelleen, nyt onnistui, lujaa meni ihan täydestä matkasta ruutuun!

Sivulle tuloja ja eteenistumisia. Eteenistumisissa taas vastenhyppy-yrityksiä ja uutena juttuna Muru myös kokeili nipistää mua mahasta, auts. Vauhtia oli ja tuli niitä hienojakin suorituksia.

Seuruu oli innokasta, tykkään kovasti. Tähän sitten myös jättöliikkeitä seisomista ja maahanmenoa. Seisominen on jo tosi hyvä, voin kävellä huoletta eteenpäin. Maahanmenoissa Muru tarttee tukea minulta katseen ja ylävartalon avulla. Sitten erikseen poiskävelyitä seisomiselle ja istumiselle, nää meni ihan loistavasti!

Lopuksi otin vielä loppuleikin lomassa paria aksahyppyä ja putkea. Vauhtia oli :)