Eilen oli Murun valmennusryhmän treenit. Meillä oli poikkeuksellisesti vetäjänä Kaleniuksen Elina, Julian ollessa kouluttautumassa itse. 

Rata oli vauhdikas ja tehtiin kahdessa n. 10 esteen pätkässä. Linjauksilla oli hyvin paljon osuutta radan onnistumisiin. Ilokseni meillä meni linjaukset aika hyvin, Muru tuli hyvin lähelleni kun pidin kättä tiiviinä alhaalla, mutta lähetykset sitten olivat hankalia osittain omien kökkölähetysten takia mutta toki myös siksi että Muru ei osaa. Elina tuli sitten avuksi palkkailemaan Murtsaa sopiviin kohtiin. 

Loppupätkässä oli myös tekninen neljän esteen kuvio, josta ei meinannut tulla yhtään mitään samoista edellämainitsemistani syistä. Kun ohjaus tökki, Murun vauhti vain hidastui ja sen takia lähetykset eivät toimineet niinkuin pitäisi... on tämä vaan niin pirun vaikeaa! Mietin jo että pitäisikö mun mennä sittenkin johonkin alkeiskurssille missä opetettaisiin koiraa menemään suoraan sinne minne nenä osoittaa.

No samaa rataa sitten tänään Lakin kanssa. Laki toki meni ihan mainiosti mutta omat ongelmakohtansa senkin kanssa tuli mm. kepeille vienti tiukan käännön, ahtaan välin ja jyrkän avokulman (missä vielä piti vaihtaa puolta) takia. Vastaanottovalssi-persjättö-sylkkäriyhdistelmä toimi parhaiten mutta ajoituksen kanssa sai olla tarkkana. Myös loppuradan tekniikkaosio oli hankala, kaarteista tuppasi tulemaan venyviä kun oma ohjaus ei pysynyt kasassa. Mutta kontaktit olivat mainiot, tästä olen iloinen! Ja päätin sitten myös ilmottautua JATin kisoihin 23.3.

Tulppiskin pääsi vähän aksailemaan. Se on tohkeissaan kun saa mennä mutta on se h i d a s ... mietin että se on jopa hidastunut entisestään, vai johtuuko hitaus siitä että pätkät mitä ollaan tehty ovat kenties vaikeampia ja teknisempiä kuin vielä vuosi-pari sitten? Ei varmaan myöskään tekisi pahaa viedä sitä hierojalle mahdollisten lihasjumien selvittämiseksi.