Murun kanssa saimme nyt viimeinkin paikan Julian valmennusryhmässä. Ensimmäinen kerta on viikon päästä, jippii! Tänään kävimme Tiinan ja Karon kanssa tekemässä pätkän tän viikkoisesta valmennusradasta ja kyllähän se Muru siellä pötkötteli menemään ihan mukavasti. Onhan sen meno varsin pomppivaa kun en ole tottunut ohjaamaan noin nopeaa koiraa ja se joutuu minun käskyjäni odottelemaan... mutta todella hyvin se reagoi ohjaukseen ja menee just sinne minne pitääkin. Kontaktiesteistä A on tosi hyvä jo, ainoastaan pientä hidastelua alastuloilla välillä. Puomikin oli hyvällä mallilla mutta tänään otettiin ekaa kertaa keinua ja sen verran se neitiä järkytti että puomikin alkoi jännittämään. Ihan mukavasti se keinu kuitenkin meni näin ekaksi kerraksi, häntä pysyi ylhäällä koko ajan ja namit maistuivat alastuloilla. Hihnassa mentiin tietenkin, ja mennäänkin vielä muutama kerta. Itse keinua ei kuitenkaan yhtään hidastettu.

Pujottelu on ihan vaiheessa. Ollaan nyt tehty sitä ohjureilla mutta en ole oikein tyytyväinen. Muru ei tajua venyttää askeltaan tarpeeksi ja sen vuoksi askeleet eivät sovi keppiväleihin ja se sekoaa jaloissaan. Toisaalta se on kyllä hyvin hoksannut että pujottelua mennään joka toisesta välistä, eikä pahemmin karkaile ohjurien yli tai ali.

Lakin kanssa ollaan treenattu vain vähän, ja sehän näkyy. Tän päiväisellä radalla se meni ihan minne sattuu, eikä pujotellut ensin alusta asti ja sitten lopetti kesken. Pitänee ottaa hattu kauniiseen käteen (?) ja tehdä keppitreeniä hihnassa kuppipalkalle, pitäisi tehdä myös haltuunottotreeniä ja ennen kaikkea, oman kunnon kohottamistreeniä.