Hollolaan olikin vähän pidempi matka mitä ajattelin, ja ehdimme koepaikalle ihan viime tipassa. Kun vein kirjan ilmottautumiseen, tuomari Marita Packalen halusi vieläpä aloittaa etuajassa. No, eipä siinä mitään, pikapissitys ja itse menin kupla otassa paikkamakuuseen. Lakia tällainen ei haittaa.

Paikkamakuussa Laki oli vääntäytynyt tapansa mukaan lonkalleen, lisäksi se ei noudattanut ekaa sivulle-käskyä. Tätä tuomari ei huomannut vaan antoi meille 10.

Yksittäisliikkeisiin ehdittiin sitten valmistautua kunnolla, laitoin palkkakipon katsomoon odottamaan. Kaikki liikkeet tehtiin putkeen ja normaalijärjestyksessä.

Seuruu alkoi ihan hyvin mutta matkalla oli muutama kohta joissa Laki jäi katselemaan jotain ja jouduin antamaan sille uutta käskyä. Lisäksi ainakin yhdessä pysähdyksessä se jäi seisomaan. Aika huonoa seuruuta lakiksi noin kokonaisuudessaan, vaikka lopussakin tuli ihan hyvää pätkää. Ansaistusti 7.

Liikkeestä istuminen 0. Olin ihan varma että se istuu... mutta ei sitten istunutkaan.

Luoksetulo. Virheitä tuli ainakin alussa, jouduin käskyttämään toiseen kertaan maahan ja sorruin vieläpä vihaiseen ääneen, ehkäpä sen takia Laki ei aikonutkaan pysähtyä ekaa pysähdystä, no kai se jossain kohti sitten oli pysähtynyt, maahanmenoon taas kaksi käskyä. Ja vielä saatiin 6!

Ruutu ei löytynyt. Tai löytyi, mutta Laki juoksi sitä ympäri. Suorastaan kihisin raivosta ja sehän tietysti vaikutti koiraan, näin jälkeenpäin ajatellen. 0 siis.

Hyppynouto meni muuten oikein hienosti, mutta laki meni luovuttamaan kapulaa liikkurille. Varmaan siksi kun olin ollut niin vihainen edellisissä liikkeissä. 0 tästäkin.

Metallissa ei ollut ongelmaa, 10 saatiin joskin ehkä se oli vähän liikaa kuitenkin. Ravilla toi nimittäin, ei kylläkään yhtään maistellut kapulaa.

Tunnarissa tapahtui taas se... eli Laki ei lähtenyt ekalla käskyllä, sitten väisti kapuloita. Sitten se meni haistelemaan mutta hyppäsi oman yli. Eli se tiesi mikä on oma mutta ei halunnut tuoda sitä. Uudella käskytyksellä  sain sen vieläpä nostamaan väärän. Ärh. 0.

kaukoissa laki kertakaikkisesti juurtui maahan, en kyllä yhtään ihmettele. Kyllä tästä suorituksesta oli ilo ja yhteistyö kaukana, silti saatiin yhteistyöstä 8. Kokonaispisteet 120 ja kurjaakin kurjempi olo.

Matkan pelasti kuitenkin Kaisa ja Ville, jotka tekivät taasen hienoa työtä. Muutaman pisteen päähän jäivät ykköstuloksesta, ihan pikkuvirheitä tuli seuraamisessa ja / tai liikkeestä maahanmenoon kun olisi kaisa antanut toisen käskyn, olisi tulos ollut parempi. Mutta numeroitahan ne vaan on, yhteistyö näytti hyvältä ja ykköstulostahan  he eivät enää varsinaisesti tarvitse kun sellainen jo on.