Aloitimme Julian ohjauksessa hyppytekniikan treenaamisen. Aluksi on tarkoitus treenata Tulpan ja Murun kanssa, Murullahan on vähän huono tekniikka ja Tulppa taas tarvitsee keskivartaloonsa lihaksia ja tämä jumppahyppelö sopii siihen tarkoitukseen mainiosti. Nyt ekalla kerralla Tulppa joutui kuitenkin jäämään pois sen edellispäiväisen hieronnan vuoksi.

Ensin tehtiin suoraa perussarjaa, hyppyjä oli 5 korkeudeltaan 15cm ja niiden väli 6ft. Muru meni vähän laiskasti, sekä eteni laiskasti että hyppeli vähän sinnepäin, juuri niinkuin sillä on tapana. Julia laittoi sille rimoja viistosti eteen ja takarimankin välillä viistosti taakse jotta se keskittyisi hyppyihinsä paremmin. Hidastetulta videolta näimme kuinka se tosiaan "veti" itseään eteenpäin eikä "työntänyt" kuten olisi tarkoitus.

Sitten tehtiin setpoint-treeni, apuhypyn ja okserin väli 6ft, okserin korkeus alkaen 25cm ja 45cm:ssä käytiin, sitten taas madallukset. Muutama hyvä hyppy mutta tuli myös niitä höpöhöpö hyppyjä ja ainakin tuplasti tarvittavalla korkeudella.

Lopuksi tehtiin vielä painonsiirtoharjoitus, hypyt mutkassa siis. Tämä oli Murulle tosi vaikea eikä se tainnut mennä kertaakaan laukalla koko sarjaa vasemmalle, oikealle meni ehkä kerran. Mutta toisaalta Muruhan on hyvin varovainen ja se ei heti hokassut mistä tässä on kyse. Kunhan päästään tekemään näitä muutama kerta alkaa varmasti sujumaan paremmin.