Pe, su ja ma hallilla. 

Paikkamakuu Muru: Perjantaina kiinni-treeni, Muru nousi ylös 2min10sek kohdalla (tavoite oli 2min20sek) mutta ei lähtenyt mihinkään. Aloitettiin alusta, nyt ei ongelmia. Sunnuntaina paikkamakuu ilman korjailuja ja koira irti 2min10sek. Viereisellä kentällä lisäksi häiriönä vinkuleluja ja juoksevia ihmisiä (koiriakin, mutta ne eivät näkyneet seinäkkeen takaa)! Wuhuu!! 

Kaukot Laki: Huomasin valokuvasta että Laki on kaukoissa seisoessaan todella pitkänä. No ei ihme että maahanmeno hissinä on vaikeaa! Nyt sitten aloitin tosissaan painonsiirto treenit. Laki on niin pitkänä että painoa siirtäessään sen täytyy myös korjata etujalkojaan taaksepäin. Toisaalta tämä tuntui olevan helppoa kun se hoksasi asian, nyt vaan täytyy olla tarkkana että se ei ala ennakoimaan alas-käskyjä vaan palkka (tai uusi käsky) tulee nimenomaan siitä painon siirrosta.

Laki piiiiitkänä (kuva TiinaP):

1488684_10152135519244806_80706177_n-nor

Kaukot Muru: Kun näitä ei olla treenattu, ne ovat yllättäen edistyneet. "Peppu"-sanalla on selvä' merkitys ja käsiapu on jo tosi pieni alaspäin mennessä. Myös ylös-käsky on yllättäen tullut opittua. Tekniikka on aika hyvä :)

Seuruut Muru: Vasemmalle käännöksiä ja poimintoja ei-nojaavasta seuruusta. Vielä pitäisi saada paikka vakiinnutettua ja enimmät hypähtelyt pois. Rakastan sen intoa tehdä! 

Muru seuraa (kuva TiinaP):

1512648_10152135518014806_608230419_n-no

Laki luoksetulon stopit: Karo meni palkkaamaan Lakin rappusilta heittämällä nakkia alas lähtöpaikalle. Tämä oli loistoidea sillä jättäessä Laki ei nähnyt ketään eikä mitään, niinpä palkka tuli tosiaan yllätyksenä. Ihan ok stopitkin, kovin montaa ei vaan voi ottaa per treeni kun alkaa kuumeta.

Ruutu Laki: Lähetyksiä "häiritysti" eli estettä ja putkea juoksulinjan vieressä. Hakeutui hyvin ruutuun mutta paikka siellä on aina vaan joku kulmaus, ei aina takakulmaus. Täytyy miettiä tyydynkö tähän vai alanko korjailla vielä.

Tunnari Laki: Meni ihan sikavireellä ja toi mitä sattuu. Pari-kolme kertaa yritettiin mutta ei vaan toiminut. Huomenna uudelleen?

Nouto Muru: Kapulan pitoa vierellä. Saan jo kädet irti kapulasta! Muru ei vaan tästä tykkää, ei yhtään... paljon vielä töitä ja voisin välillä palkata lelulla jotta paine purkaantuu. Kokeilin myös kerran heittää mutta eihän se Muru tuo vaan juoksee kapula suussa rinkiä. Ei tietenkään tuo kun sivulla istuminen kapulan kanssa on ällöä.

Pikkuisen aksaakin Murun kanssa: hyppysuoraa vinoilla matalilla hypyillä, A-estettä ja keppejä, tällä kertaa sit kuitenkin suorat (6) kepit verkoilla. Muru kyllä hoksasi ne nopeasti ja teki ihan ripeästi ne, ehkä jatkan näin sen kanssa?