Ensin kävimme TP:n kanssa JATtilassa. Kasasin Pongoa varten muutamasta hypystä ja putkesta näppärän, vauhdikkaan pätkän jota kokeilin myös Murun kanssa -  toki pätkissä. Tosin huomasin että Muru eteneekin vallan hyvin rataa, mutta eihän mulla ole mitään mahdollisuuksia pysyä sen perässä! Rimat pidin sille alhaalla ja silti se onnistui roiskimaan muutaman kerran lähinnä käännöksessä riman alas.

Treenailin sitten tottista Nenäinniemen jaliskentän parkkiksella (asfaltti). Lakille otin luoksetulon stoppia takapalkalla. Ei ole niin terävä kuin jos treenataan apuohjaajan kanssa. Täytyy yrittää saada jokunen avustettu treeni ennen koetta. Otin nyt myös sitä tokaa stoppia eli maahanmenoa, tämä on ollut Lakista ihan käsittämättömän vaikea mutta nyt se meni hyvin.

Kaukoja erilaisilta etäisyyksiltä. Ihan jees. Seisomasta maahan se tuppaa tulemaan eteenpäin mutta ei niin paljoa kuin Lettu aikoinaan. Toisaalta seisomasta istumaan se saattaa peruuttaa jonkin verran. Suurempi murhe taitaa nyt olla se että Laki tuppaa ylösnousuissa tarjoamaan aina sitä seisomista.

Seuruuta aika paljon. Paikalla käännöksissä Laki jäi kummallisesti minun taakse. Voi olla että käskytin vähän hiljaa kun kaikenlaisia ihmisiä kulki koko ajan parkkiksen läpi (vaikka siis vieressä menee kävelytie?!). Täytyy olla tarkkana tuon kanssa jatkossa.

Murtisn kanssa tein hihnassa juurikin tuon ihmisvilinän takia. Seuruut oli oikein hyviä, pitkiäkin pätkiä ilman palkkaa. Pysyi tiiviinä ja hyvässä vireessä, pari kertaa valui liian eteen mutta korjasi itse kun tein jonkun käännöksen tms. Liíkkeestä seisomista ja maahanmenoa tein myös, se maahanmeno oli edelleen hankala jos kävelen yhtään reippaammin. Seisominen on napakka.

Luoksetuloa heittämällä namia kauemmas. Nyt Muru ei hyppinyt minua vasten mutta saattoi tulla vähän vinoon. Lopuksi vielä vähän paikkamakuuta, olin ihan lähellä eikä Muru edes meinannut nousta.