Tällä viikolla Julia oli tehnyt vaihteeksi melko vauhdikkaan radan - tai no kaippa ne kaikki olis vauhdikkaita jos osaisi mennä... Mutta siis tarkoilla linjauksilla varsin suoraan sai koira päästellä pitkät pätkät. Ja Muru liikkuikin tällä kertaa vähän paremmin, edes niihin taaksevienteihin se ei tahmaantunut. Mutta ongelmia etenemisen kanssa oli kyllä edelleen, etenkin sellaisissa kohdissa joissa mun olisi pitänyt päästä jatkamaan jo seuraavaan ohjauspisteeseen ja koiran olisi pitänyt suoriutua yksin esteestä.

Lisäksi suoritusongelmia oli renkaalla ja puomilla, ihan kuin olisi rohkeus pettänyt? Kun olin lähellä tukemassa enkä häirinnyt vaan annoin koiran suorittaa rauhassa, nämäkin esteet kyllä menivät, ja puomin kontaktit onnistuivat hienosti.

Kolmas ongelmapaikka oli kaarros, jossa mun olisi pitänyt ensin lähettää takaakierrolle, sitten toiselle takaakierrolle ja vastaanottovalssi ja heti tämän jälkeen pieni kuljetus ja pakkovalssi ja vielä valssi putkeen. Ei pysynyt tennarit tahdissa, ei.