Laki on vähän ontuillut vasenta etujalkaansa aamuisin, niinpä se saa nyt pitää taukoa agilitysta ainakin niin kauan kun tuolla tavalla oireilee. Lenkille lähdettäessä se ei kuitenkaan onnu, mutta tuollainen levon jälkeinen kipuilu viittaisi nivelongelmaan joten huilata se nyt saa tahtoi tai ei. Ostin sille myös Nutrolin Nivel - valmistetta, ei se ainakaan pahaa tee. Tokotreenejä luonnollisesti jatketaan normaalisti kun koira ei siinä tilanteessa onnu. Koitan kuitenkin pitää sitä vähän enemmän sisällä ainakin silloin kun se muuten juoksisi hullunkiilto silmissä oravien tai mönkkärin perässä.

Murun lausunnot tulivat viimein kaikki Kennelliitosta: kyynäristä vasen 0 mutta oikea 1. Aion vielä soittaa Limanille ja kysyä tarkemmin. Lonkatkin olivat pudonneet B:ksi... no se nyt ei tule haittaamaan millään tavalla. Sensijaan selkä - lanneranka sai puhtaat paperit. Ilmeisesti silloittuman alku on niin pieni ettei se vielä anna aihetta SP1-lausuntoon. Lisähuomautuksissakin oli vain maininta puuttuvista takimmaisista kylkiluista. Muru kuitenkin saa tuosta 1-kyynärästä huolimatta jatkaa agilitya kuten on suunniteltukin mutta tietenkin jos pienintäkään oiretta ilmenee niin sitten jätetään hyppelöt kokonaan. 

Tällä viikolla olikin treenin alla meille muutama uusi juttu: oli japanilaista (ns. pakkopersjättö) ja flipillä kepeille vientiä sekä kepeillä takaaleikkaus, ja sokerina pohjalla pakkovalssi-välistäveto-saksalainen - yhdistelmä. Ja wau, nämä kaikki onnistuivat! Toki oman muistini huomioon ottaen muutama kohta piti ottaa uusiksi mutta kertaakaan ei tainnut tulla töks-koira pysähtyy - tilannetta! Julian ehdotuksesta kokeilin myös äänetöntä ohjausta ja kas, pystyin itse keskittymään varsinaiseen ohjaukseen paremmin jolloin koirakin liikkui paremmin. Voi tosiaan olla että Muru vaan hämmentyy kun sitä hoputan ja käskytän lähes tauotta.