Lettu oli ihan pakko ilmoittaa Jyväskylän KV näyttelyyn kun tuomarina oli Eerolan Päivi, joka on antanut Letulle hyviä arvosteluja ja sijoituksia. Ja kun matkakuluja ei tule niin mukavahan näyttelemässä on silloin tällöin käydä. 
Tällä kertaa Lettu ei kuitenkaan pärjännyt, EH4 tulokseen oli tyytyminen. Arvostelu oli ihan ok, Lettu ei seisonut kovin hyvin ja sehän saa itsensä näyttämään ihan kamalalta kun seisoo takajalat alla. Toinen korvakin pyrki pystyyn. Liikkeessä Lettu kuitenkin oli oma iloinen itsensä ja muutenkin se käyttäytyi asiallisesti. Kuvan kehästä nappasi Karoliina Savolainen, kiitos! .


Arvostelu, Päivi Eerola: Kookas narttu, kuitenkin selvä sukupuolileima. Keskivahva luusto. Hyvä pään pituus. Etuasentoiset lavat, saisi olla voimakkaamin kulmautunut edestä. Korvien taite ei aivan vakiintunut. Kuono-osa saisi olla täyteläisempi. Riittävä askelpituus. Karva ei parhaassa kunnossa. Esitetään edukseen. VET EH4

Jokseenkin ikävää oli sekin kun Letun virtsankarkailulääkitys piti keskeyttää doping-sääntöjen takia. Heti ensimmäisen lääkkeettömän päivän jälkeen alkoi tippoja ilmestyä lattialle :( Alunperin olin ajatellut ilmoittaa Letun myös viikon päästä oleviin agikisoihinkin yhdelle radalle mutta tämän virtsankarkailun takia jätin sen tekemättä. Olenkohan mä ainoa joka on tarkka noista doping-varoajoista, näytteiden otto on kuitenkin hyvin, hyvin harvinaista? Mutta säännöt on säännöt ja toisaalta, onhan Lettu jo kisoja ja kehiä kiertänyt, en usko että se niitä varsinaisesti kaipaa.

Lakin poika Pongo pistäytyi myös kehässä. Se sai tuomarilta "vain" keltaisen nauhan, ihan oikeista virheistä tuomari Pongoa rokotti mutta itse kyllä tykkään että tuokin koira on kokonaisuutena ihan hyvä. Ja luonnehan sillä on valloittava, se on energinen ja iloinen :) (kuva sama kuin ed.)