Oltiin Killerillä Mian, Tiinan ja Karon kanssa. Mä olin vähän myöhässä ja Mialla oli vastaavasti kiire, niinpä otettiin paikkamakuu heti ekana. Muru lähes suoraan autosta, sillä oli wwwwirrrtaaa... Taas jääminen oli vaikeaa, se pompsahteli alas-ylös. Uudella käskyllä se sitten painui alas ja pysyi siellä. Sitten se kuitenkin n. minuutin kohdalla lähti hiippailemaan mua kohti. Menin rauhallisesti torumaan sitä ja vein takaisin, nyt näytti pysyvän varman oloisena mutta aikaahan ei ollut enää paljoa jäljellä (2min yhteensä). Laitoin Murun sitten vielä erikseen yksinään kolmeksi minuutiksi makaamaan, tässä oli vieläpä kaikenlaista hälinää mutta hyvin nyt pysyi. Jospa tuo riitti taas muistutukseksi vähäksi aikaa :)

Murun kanssa tein sitten alo-luokan liikkeet (paitsi hyppy) ilman palkkaa, tai siis palkka vasta viimeisen liikkeen jälkeen. Vire pysyi hyvin, samoin keskittyminen, mutta jäävissä liikkeissä meni asennot sekaisin. Otin niitä sitten lopuksi irrallisina maahanmenoina ja seisomaan jäämisinä. Ennnen koetta täytyy siis kerrata ja vahvistaa noita jääviä sekä paikkamakuun aloitusruttinia.

Laki teki luoksetulon stoppia niin että yleisö (Tiina) juoksi palkkaamaan sen lähtöpisteeseen pysäytyksen ja vapautuksen jälkeen. Aika hyvin meni tämä. Sitten teimme kimppaseuruuta ts. Tiina liikkuroi ja minä ja Karo seuruutettiin. Tää olikin tosi hyvä treeni, näitä pitäisi tehdä enemmän! Lakille kun nuo lähellä olevat häiriöt on niiiin vaikeita. Hyvin se kuitenkin skarppasi ja seuruu parani loppua kohden.

Samanlainen kimppaseuruu tehtiin sitten myös Tulpan kanssa, sille pariksi tuli Pongo ja Tiina. Tulppa ei välitä muista koirista joten sen puoleen tämä oli sille helppoa, mutta nopeasti tapahtuvissa käännöksissä ja tempomuutoksissa se ei meinaa pysyä mukana, niinpä autoin sitä välillä nakilla imuuttamalla mutta en koko aikaa tokikaan. Tässä tehtiin samassa myös rallitokotemppuja, ja ilokseni sain todeta että mm. seuruusta eteentuleminenkin on parantunut huimasti, saatan jo jättää jalka-apua vähemmälle! Ja siitä sivulletulot onnistuu nyt molemmilta puolilta pienen käsiavun kera.