Blogi on ollut törkeästi hyljättynä mutta onpahan tapahtunutkin niin paljon kaikkea että välillä ei ole ehtinyt kirjoittaa, ja välillä ei ole kyennyt - joitain asioita on vaan niin vaikea kertoa. Tällaisia suuria vastoinkäymisiä on ollut parikin tänä aikana ja vähän sellaista veitsen terällä olemista on joissain tapauksissa edelleen ilmassa. Tuoreimpana nyt sitten Laki, joka viime maanantain rallykokeessa heitti ihan totaalisesti hanskat tiskiin. Samaa oli ilmassa myös siitä viikkoa aiemmin tokokokeessa ja tämähän ei ole Lakille ollenkaan tyypillistä. Uskon siis että sillä on nyt jotain vialla. Ontunut se ei viime aikoina ole, mutta nyt se aloitti juoksut, 14kk väliä edellisiin. Hitaasti, hiljaa oireileva kohtutulehdus? Toinen vaihtoehto outoon käytökseen voisi olla selkä, sillähän on todettu pieni spondyloosin alku yhdessä nikamavälissä. Seuraillaan nyt muutama päivä, kunhan juoksut pyörähtävät kunnolla käyntiin (toivottavasti siis).

Toinen,se vakavasti ikävä asia, on Pitkon (Acting Top Lass) sairastuminen epilepsiaan. Pitkolla on ollut muutama lievä kohtaus joiden aikana se ei ole menettänyt tajuntaansa mutta raajat ovat kouristelleet ja tasapaino heittänyt. Tiina kävi sen kanssa Aistissa tutkimuksissa ja mitään vikaa ei löytynyt joten diagnoosi on idiopaattinen epilepsia. Tosi ikävää, monessakin mielessä, mutta toistaiseksi koira ei kärsi tilanteesta eikä näinollen tarvitse lääkitystäkään. Lievät kohtaukset eivät myöskään haittaa treenaamista eivätkä kisoja. Pitko suorittikin viime viikonloppuna Pelastuskoiraliiton hakukoirien päiväkokeen loppuosan hyväksytysti!

Iloisia terveysuutisia sitten Hupin (Acting Top Hit) osalta, sen lonkka- kyynär- ja selkäkuvat olivat kaikki parasta A- ja 0-laatua! Hupi tähtää kesällä metsästyskoirien jälkikokeeseen, sehän on jäljestellyt pienestä pitäen jos jonkinmoisia jälkiä.

Päivittelen treeni- ja kisakuulumisia omiksi kirjoituksikseen niin pysyn tässä paremmin kronologisessa järjestyksessä.