Haukkuvaarassa möllikisoissa. Alunperin oli tarkoitus juosta kaikkien neljän koiran kanssa mutta Murun juoksut muuttivat suunnitelmia, lisäksi kisaan tarvittiin työntekijöitä niinpä jätin Letunkin kotiin. 

Asko meni - tai yritti mennä - Lakin kanssa putkiluokan, mutta Laki ei oikein ryhtynyt yhteistyöhön. Enkä ole tietenkään Askoa päässyt kunnolla opettamaankaan, esimerkiksi sitä miten koira lähtee mukaan liikkeeseen. Nyt kun Laki säntäsi minun luokseni Asko vain seisoi keskellä kenttää. Selvästi poikaa harmitti epäonnistuminen vallankin kun toiset pojat veivät omia koiriaan tosi siististi ja virheittä. Mutta treenata pitäisi, niin ne toisetkin tekevät.

Minä juoksin Tulpan kanssa alokasradan ja olin oikeastaan yllättynyt miten hyvin se meni! Eihän Tulpukan vauhti päätä huimaa mutta toisaalta se pysyi melko hyvin oikealla linjalla. Ihan loppusuoralla sille sitten iski hirvitys ja se ei meinannut uskaltaa mennä puomille. Tämä saatiin onnistumaan vain namin avulla. Sen jälkeen Tulppa oli henkisesti niin järkyttynyt ettei enää hypännyt kahta viimeistä hyppyä. Tulpan video

Lakin kanssa menin konkariluokan ja ihan hyvinhän se meni hyl-tuloksesta huolimatta. Kepeillä tuli virhe, mahdollisesti Laki juuri vilkaisi kentän laidalle ja sen rytki sekosi ihan ministi ja se sai sähköiskun kepistä tai jotain vastaavaa. Sitten kun A-esteellä tuli alatulokontaktivirhe otin esteen uudelleen. Muutenhan rata meni ihan mukavasti, no parissa kohtaa oma ohjaukseni olis voinut olla selkeämpää ja aikaisemmin mutta ei tuossa nyt pahoja viime tipan pelastuksia tullut. Video.

Tiina ja Pongo starttasivat myös ja heillä eka rata meni Tiinan jännittämisen vuoksi parissakin kohtaa pieleen. Mutta konkariradalla he kyllä tekivät hienon suorituksen, ainoastaan yksi väärä putken pää osui juoksulinjalle. Karo ja Kake starttasivat elämänsä ensimmäisessä putkiluokassa ja se menikin sitten tosi hienosti. Karolla jännittäminen taitaa vaan parantaa suoritusta. Kaken ja Pongon radat löytyvät heidän omista blogeistaan: Pongo ja Tiina sekä Kake ja Karo.