Onpa taas mennyt pitkä aika kun olen viimeksi ehtinyt kirjoittelemaan. Mutta ihan huikeita asioita on tapahtunut: Utu ja Riikka ovat tempaisseet jo toisen luvanollansa kakkosluokasta ja Tiina Pongon kanssa tokottivat ykköstuloksen ensimmäisestä virallisesta kokeestaan. Olen ihan pökertynyt tällaisista uutisista! Terveysrintamallakin kuuluu hyvää kun Taimin lonkat ja kyynärät ja selkä olivat terveet, Pitkon selästä löytyi nikamien epämuotoisuus aste 1 - lievä joka varmaankin johtuu niistä puuttuvista takimmaisita kylkiluista. Jostain syystähän Muru ei ollut saanut tästä epämuotoisuudesta lausuntoa ollenkaan, en tiedä miksi.

Viime viikolla sain treenata Lyytin kanssa aksaa. Ensin mentiin ihan omalla porukalla ja Lyyti pelitti vallan mainiosti, mistä sainkin ajatuksen mennä sen kanssa valmennustunnille. No, sehän sitten "vähän" kuumeni eikä esimerkiksi pujottelusta tullut yhtikäs mitään. No, tiedänpä nyt mitä sen kanssa tulisi treenata. Toivottavasti saisin sitä haettua treeniin useamminkin. Tuossa vähän videonpätkää. Pujottelulla on alussa ja lopussa ohjurit.

Ensi viikonloppuna on jännitystä kerrakseen kun Pitko osallistuu pelastuskoirien hakukokeeseen ja Kake menee luonnetestiin. Sitä seuraavana viikonloppuna olemme Tulpan kanssa Rallytokokisoissa. Johan tässä alkaa sykkeet nousemaan :)

Karo kävi valokuvaamassa meitä aksahallilla ja Lettu loisti tähtenä

DSC_4158_01-normal.jpgDSC_4129_01-normal.jpg