Ennen oman ryhmän vetoa otin tottistreenit Lakin ja Murun kanssa. Lakille tein seuraamista ja sivulletuloa, tsup-sanan kera ja hyvältä tuntui. Etenkin nuo sivulletulot oli tosi räväköitä, sen seuraaminenhan onkin häiriöttömässä tilassa hienoa muutenkin. Sitten myös nouto kokonaisena liikkeenä ja toinen palkaten luovutuksesta (hyviä molemmat!) Luoksetuloa stopilla, ennakoi stoppia vaikka koitin laittaa takapalkan mahdollisimman huomaamattomasti, palkkailin sitten myös tulovauhdista. kaukoja kanssa, maa-istu vaihtoja. Muutaman kerran tartti tokaan istumiseen toisen käskyn mutta joka kerta eka istumaannousu onnistui. Liikkeestä seisominenkin otettiin kerran, se oli varma ja hyvä.

Murulle koitin nyt myös ajaa sisään tuota tsup-sanaa. Välillä käytin naksua ja sen Muru tuntee jo hyvin, se vaan pitäisi saada vaihdettua suulliseen merkkiin. Ei pitäisi olla vaikeaa mutta ainakaan nyt se ei ihan onnistunut. Seuruuta ja seuruussa pysähdyksiä, sitten saalistuspalkkauksesta suoraan perusasentoon pysähdyksiä, tulipa istumiset tässä nopeasti! ja väliin taas seuruupätkiä. Nyt kun pidin yllö hyvää tsemppiä itse niin Murukin keskittyi hienosti. Lisäksi pelkkiä istahtamisia jotka menee jo tosi hienosti. Lopuksi leikittiin oravan"nahkalla" ja ekaa kertaa Muru nyt antautui leikkiin hallissa ihan yhtä hyvin kuin kotonakin.

Tulpalla oli sitten aksatreenivuoro. Kovin tyypillisiä ongelmia oli kun koitettiin hetsaamalla saada siihen vauhtia, silloin tultiin hypyistä ohi. Kun sitten otin ihan paljain käsin sen mukaan ja ohjasin radan läpi, ei ongelmia ollut - tosin vauhtikin oli sitten vaatimattomampi. Mutta ehkä Tulpan koordinaatio ei vaan vielä riitä tekemään rataa kovalla vauhdilla? Sitten se kiertää hyppyjä koska hyppääminen tuntuu vaikealta kun kierrokset nousee? Hyppääminen vaatii siltä niin paljon keskittymistä että lelu häiritsee sitä? Ehkä asia on juuri näin. Toisaalta tuli hyvä mieli tuosta että saatiin rata tehtyä kuitenkin ja Tulppis totteli ohjausta. Pitänee jatkaa tätä perustreeniä sen kanssa vielä ja katsoa alkaako se vauhti nousta kun varmuus kasvaa. Lopuksi otettiin vielä keinua. Vielä vähän himmailtiin ja aluksi piti jopa houkutella mutta vika kerta kun tultiin keinulle reippaammassa vauhdissa niin Tulppa meni sen ilman himmailuita.