Tulppiksen kanssa tokaa kertaa virallisessa rallytokokokeessa. Tuomarina oli Tiia Hämäläinen ja kisa oli Taitavien Tassujen hallilla.

Radalla oli istumisia alkuradasta mikä oli meille hyvä, ja juoksua ei ollut ollenkaan mikä oli superhyvä. Tulppis teki minusta nyt paremmin kuin ekassa kisassa, se seuraa ja on perusasennoissa paljon suoremmassa kuin silloin. Mutta hankala paikka oli kun piti tehdä vasemmalle täyskäännös ja heti sen perään suoraan liikkeestä eteentulo ja siitä oikealta sivulle. Ei onnistunut, Tulppa oli vielä edellinen liike mielessä ja niinpä uusin liikkeen. Mutta ei se onnistunut vieläkään jostain syystä. Niinpä otin tästä sitten suosiolla -10 sen uusimisen -3:n lisäksi.

Kun tuo vaikea kohta oli selvitetty, oma olo oli sen verran helpottunut että menin ja unohdin radan. Unohdin niin totaalisesti että mun oli pakko pysähtyä etten mene vahingossa kyltin ohi ja niinpä Tulppa kuuliaisesti istahti, tästä sitten ov -3 ja tvä -3. Ihan turhaan, grrr! Vielä saatiin yksi kontr -1 kun vasemmalle p-kirjaimessa osuin polvella koiraan. Tuloksena siis 80p ja hyväksytty suoritus, jee! Sijoituksemme oli 22. kaikkiaan 36 koirakon joukosta, ei paha sekään :) 

Kisavideo

Tuomarin kommenttina arvostelulappusessa oli että "iloinen koirakko" ja siltähän tämä Karoliina Savolaisen nappaama kuvakin näyttää!

DSC_4548.jpg

Nyt se olis yhtä tulosta vaille RTK1. Mihin liittyen täytynee aloittaa treenaamaan myös avo-luokan liikkeitä!