Tokokoe Taitavilla tassuilla, tuomarina Mauri Pehkonen. 

Muru vieroksui jostain syystä hallin alustaa, se nosteli takatassujaan eikä voinut mukamas istua kumirouhetäytteiselle tekonurmelle. Onhan se tuolla ennenkin käynyt joskaan ei nyt vähään aikaan... en osaa sanoa mistä tämä johtui. No kun sain nostettua sen virettä vähän niin alusta unohtui mutta silti vähän epäilevin mielin menin kehään.

Paikkamakuussa nuo alusta-ongelmat haittasivat eniten, Muru ei ensin meinannut millään tulla perusasentoon ja kun sain sen situmaan, se ei meinannut millään mennä maahan. Itse makuu meni hyvin mutta sama istumisongelma taas sivulle nousussa! No, toki olin tyytyväinen että paikkamakuussa pysyi, ja oli kuulemma rauhallisen ja varman näköinenkin. Saatiin tästä 8.

Seuruu oli pätkittäin kyllä hyvää mutta ajoittain ihan luokatonta. Muru katseli ja  selvästikin mietti ihan omia juttujaan. Seiska oli ihan liikaa tästä.

Liikkeestä maahanmenossa se normaali Murun pieni eteenpäin ryömintä, lisäksi valmisteleva osuus oli tosi huonoa seuruuta. 8.

Luoksetulossa valtavia saalisloikkia ennen pysähdystä joka siksi venyi tosi pitkäksi. 5.

Liikkeestä seisomisen Muru meni maahan, ensin se meinasi jäädä seisomaan mutta kun en vahvistanut, se painui alas. Tätä vähän pelkäsinkin kun samaa ongelmaa on ollut treeneissäkin. 0.

Nouto oli juu tosi hieno, Muru vaan ei malttanut odottaa edes liikkurin käskyä.0.

Kaukoissa taisi tulla yksi kaksoiskäsky (ekaan nousuun) ja molemmissa maahanmenoissa Muru tuli eteenpäin n. 20cm, aika paljon siis. Mutta ihan reippaat vaihdot. 8.

Hyppy-murheenkryyni... Muru istui juuri niin lähelle hyppyä kuin se pahimmillaan treeneissäkin on tehnyt. Annoin paluukäskyksi "hyppy" ja Muru yritti hypätä, mutta ei pystynyt. Annoin uuden käskyn ja nyt se hyppäsi! Oi että olin iloinen! Tästä 7.

Kokonaisvaikutus 7, ihan oikeutettu, vaikka Muru teki monia asioita iloisesti ja reippaasti, sen keskittyminen oli ihan jossain muualla kuin työnteossa. Ei hyvä, ei ollenkaan. Yhteispisteet 114, juuri ja juuri 3-tulos :(

Video Kiitos Tiina kuvaamisesta!

Kaisa ja Iita tekivät paljon nätimpää työtä mutta heilläkin meni kaksi liikettä nollille ennakoinnin vuoksi, 128p ja 3-tulos sinnekin. Iitan video. Tiina ja Pitko kävivät haukkumassa alokasluokassa, nyt on kyllä Pitkon kanssa alettava tosissaan tehdä töitä tuon räyhäämisen kanssa. Silläkin osaamista on mutta komentaa ohjaajaa aivan raivoisasti. Pitkon video.