Pääsimme Tiinan kanssa peruutuspaikoille Seinäjoelle (niin, näin nopsaan se unohtui se karsea ajomatka). Itse asiassa Tiinan oli pakkokin saada paikka ennen Muura:n kisaa koska Pongolla oli jo kaksi tulosta Minna Hillebrandilta ja luokkavaihtoon vaaditaan kolme eri tuomaria! Muura:n kisassa on tuomarina Minna mutta täällä Seinäjoella oli Tytti Lintenhofer.  Mukava tuomari ja mukava rata, mutta aina oppii jotain uutta...

Olin siis Lakin kanssa hakemassa toista tulosta. Viikolla en kyennyt kertaakaan treenaamaan sen kanssa sillä alkuviikon aamuvuorojen ja keskiviikon aksatreenien jälkeen mulle iski kauhea flunssa -  joka tosin jatkuu edelleen mutta nyt lähinnä nuhana, aluksi en saanut ääntä kuuluville ja joka paikkaa särki. Niinpä nukuin ja nukuin nuo pari päivää. Ehkä flunssastakin johtuen mulla meni rataan tutustuessa jo pää pyörälle koskapa siellä oli kolme kylttiä peräkkäin vasemmalle pyörimistä (5, 6 ja 7). Muutenhan rata oli oikein mukava, ei mitään vaikeaa. 

20150124.jpg

Ai ei vai? Radalta tullessani olin vielä ihan tyytyväinen mutta tuloksia katsoessani näin että saimme vain 79 pistettä. Mitä ihmettä? No Oona-koutsi tähän selvensi että sekä kyltti 5 että kyltti 6 meni varmaan -10, koskapa Laki siirtyi hetkittäin rintamasuunta taaksepäin, ikäänkuin uudelleen sivulle. Ja näinhän se sitten oli kun kirjoja jaettiin. Tuomari oikein mainitsi asiasta ja oli pahoillaan, oli muuten tykännyt meidän työskentelystä oikein paljon. No, pisteet toki riittivät tulokseen mutta videota katsoessa karmaiseva totuus paljastui: Laki tekee saman virheen vielä tuossa spiraalilla (kyltti 7) JA viimeisellä, 12-kyltillä. Eli jos tuomari olisi ollut hyvin tarkka, me oltaisiin saatu vain 60 pistettä! (yksi piste meni nyt spiraalilla kontr, pieni törmäys jalkaan). Että se siitä helppoudesta, no olisin toki voinut ohjata nuo käännökset paljon varovaisemmin ja laajemmalla kaarella JOS olisin tajunnut tämän.

Tiina ja Pongo suorittivat paljon jännittyneemmin kuin viimeksi, kahden kyltin uusimisesta -6 ja jokunen PY ja kontr lisäksi, yhteensä kuitenkin 91 pistettä JA koulari RTK1! Upeeta! Tiinan ja Pongon video.