Ajattelin että Camo olisi viikonlopusta väsynyt, no en tiedä oliko kuitenkaan. Tehtiin nyt kumminkin pienissä pätkissä mikä tietenkin sopii pennulle muutenkin hyvin.

Ensin seuruuta, nyt ilman niitä perusasentoja. Se namin syönti vaan katkaisee aina sen hyvän seuruun.. Selinan idea oli että ottaisin käteen kokonaisen nakin tai nakkisoiron! Tätähän tein aikoinaan Letun kanssa ja kyllä, sehän voisi olla ratkaisu. Sitten kun nakki loppuu tulisi lelupalkka. Kokeiluun!

Sivulletulon tekniikkaa. Tässä vaiheessa haluan että Camo tulee takakautta sivulle, sillä on koipia nyt niin paljon että korrekti takapään käyttö on vaikeaa. No, takakautta tulo menee helposti vähän laajaksi joten otetaan ensin yhden jalan kiertoa, eli mkoira tulee jalkojen välistä eteen minne lentää sit palkka. Kun tämä alkaa sujua pienin avuin, siirretään jalat vierekkäin ja siinähän se sit olisi!

Piakkamakuuta. Tähän pari settiä, ensin namit kädessä kuten minulla on ollutkin, sitten tehtiin toinen niin että namit oli avonaisessa purkissa mistä annostelin. Tämä olikin hyvä juttu, purkki kiinnitti huomiota ja Camo pysyi paljon keskittyneempänä näin. Pystyin hyvin nousemaan itse seisomaan ja ottamaan askeleita kauemmas.

Lopuksi vielä tehtiin paikallaoloon sanahäiriötä. Otin tähän asennoksi istumisen koska sitä on tehty aika vähän ja sitä kuitenkin tarvitaan monessa kohtaa. Pidin sitä namipurkkia kädessä ja sen ansiosta tämäkin liike sujui kuin vettä vaan! Olipas mukavaa!

Kivat treenit muuten, mutta häkissä olo on kyllä raivostuttavan hankalaa. Siihen pitää ehdottomasti keksiä jotain.