Uusia mestoja kokeilemassa. Missähän tämä nyt sitten oli... Vertaalan ja Vesangan välillä? Maasto oli kyllä hankala, kumpuileva, näkyvyys olematon ja toisella puolella vielä syvä oja joka piti ylittää. Tämän johdosta suunnittelin helpon treenin:

Ekaksi ajattelin että kkeilen JOS Camo olisi lähdössä sinne vasemmalle missä oli se oja, että laitan sen sinne tyhjälle. No ei se oikeastaan ollutkaan lähdössä mutta lähetin silti (tyhmä minä), Camo teki vaan pikku lenkuran ja oli menossa vieläpä taaksepäin.

Oikealle sitten valmis maalimies, tämä meni mallikkaasti paitsi että ruuat ei taas kelvanneet ja Camo tuli minua vastaan kun menin piilolle.

Vasemmalle ääniavuilla: Camo kyllä ylitti ojan, useastikin, mutta liikkui aluetta liiaksi eteenpäin eikä saanut maalimiehestä hajua. Menin lähemmäs lähettämään ja otettiin reilusti apuja, sitten se lopulta meni sinne minne pitikin.

Oikealle vielä yksi ääniavuin. Maaston muodosta johtuen maalimiehen ääntä ei oikein kuulunut, Camo kuitenkin lähti, mutta kääntyi aika pian takaisin. Kuitenkin se teki taas oman ratkaisun ja kääntyi uudestaan ja menikin sitten sinne maalimiehen luokse.

Oli ihan sikakuuma ja vaikka nyt oli mukana se loppuleikkilelu, ei Camo jaksanut leikkiä. No kun palattiin keskilinjalle se sitten kuitenkin innostui vähän vetämään. Ihan jees.

Jälkeenpäin kuultiin että muutaman kilsan päässä oli nähty karhu. Saatoihan sekin olla osasyynä tuon alueen osan välttelyyn, kun kaikilla koirilla oli siellä vähän ongelmia?